Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Sečanj

Sečanj – Skupština

Podelite vest

U Sečnju je održana konstitutivna sednica skupštine opštine Sečanj. Izabran je predsednik opštine, predsednik skupštine i verifikovani su mandati odbornika.

Predsedavajući na ovoj sednici skupštine opštine Sečanj bio je magistar Milan Radovanović sa liste SPS-a kao najstariji odbornik. Nakon predstavljanja izveštaja opštinske izborne komisije, verifikovani su mandati svih odbornika. Ovaj saziv skupštine činiće 14 odbornika SNS-a, zatim 6 odbornika sa liste SPS-a, 2 odbornika s liste GG Vukašin Baćina Za bolju opštinu Sečanj i jedan odbornik SRS- a toga. Izabran je predsednik skupštine opštine Sečanj kao i njegov zamenik. Ovu funkciju ubuduće će obavljati Dragana Marton sa liste Srpske Napredne stranke, Aleksandar Vučić“Zajedno možemo sve“

Na prvoj sednici ovog saziva izabran je i novi predsednik opštine Nebojša Meljanac sa liste Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić „Zajedno možemo sve“. Nakon izbora predsednik opštine položio je zakletvu, a zatim se i obratio svim odbornicima zahvaljujući se na ukazanom poverenju.

„Mi nemamo vremena za gubljenje, moramo svom snagom raditi na razvoju naše opštine. Svi zajedno! Moramo se držati puta koji nam je zacrtao naš predsednik Aleksandar Vučić, i ostvarivati rezultate kakve ostvaruje on.  Tokom predizborne kampanje, zacrtali smo naše ciljeve i sad je veliki posao pred nama, da te ciljeve ostvarimo. Zato, vrata moje kancelarije biće svima otvorena za dobre predloge. Razmotrićemo ih a onda ovde odlučivati o njihovoj realizaciji. Ovo se odnosi i na opoziciju, jer zbog naših građana mi imamo zajednički zadatak“ istakao je Meljanac

Izabrani je i zamenik predsednika opštine Milan Grubor, kao i članovi opštinskog veća koje će činiti: Darko Vukoje, Slobodan Repac, Ljiljana Kitić, Nebojša Oberknežev svi članovi Srpske napredne stranke.

Izvor: Kabinet opštine Sečanj

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px