Javni konkursi NSZ za sprovođenje javnih radova za nezaposlene oročeni do 27. marta

Zrenjanin – Konkursi NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala za zapošljavanje Zrenjanin

Javni konkursi NSZ za sprovođenje javnih radova za nezaposlene osobe sa invaliditetom (OSI) i za ostale nezaposlene otvoreni su do 27. marta. Poziv je upućen potencijalnim izvođačima javnih radova, za podnošenje zahteva za ovu aktivnu meru:   organima lokalne samouprave i organima autonomne pokrajine, javnim ustanovama i javnim preduzećima, privrednim društvima, preduzetnicima, zadrugama i udruženjima (upisanim u APR)

Zaštita i održavanje životne sredine, zatim obnavljanje i održavanje javne infrastrukture i socijalna zaštita i humanitarni rad su tri oblasti u okviru kojih će se sprovoditi javni radovi u 2023.g. Projekti javnih radova za OSI predviđaju i mogućnost obavljanja aktivnosti iz oblasti kulture.

Javni radovi za nezaposlene OSI i javni radovi za nezaposlene su programi namenjeni teže zapošljivim i nezaposlenima u stanju socijalne potrebe. Teže zapošljiva lica su: radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći; Romi; lica bez završene srednje škole; osobe sa invaliditetom; lica koja posao traže duže od 18 meseci.

U javne radove 2022.g na području Srednjobanatskog okruga uključeno je 35 lica iz kategorije osoba sa invaliditetom (OSI) i 30 lica sa evidencije nezaposlenih.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px