Javni konkursi NSZ za sprovođenje javnih radova za nezaposlene oročeni do 27. marta

Zrenjanin – Konkursi NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala za zapošljavanje Zrenjanin

Javni konkursi NSZ za sprovođenje javnih radova za nezaposlene osobe sa invaliditetom (OSI) i za ostale nezaposlene otvoreni su do 27. marta. Poziv je upućen potencijalnim izvođačima javnih radova, za podnošenje zahteva za ovu aktivnu meru:   organima lokalne samouprave i organima autonomne pokrajine, javnim ustanovama i javnim preduzećima, privrednim društvima, preduzetnicima, zadrugama i udruženjima (upisanim u APR)

Zaštita i održavanje životne sredine, zatim obnavljanje i održavanje javne infrastrukture i socijalna zaštita i humanitarni rad su tri oblasti u okviru kojih će se sprovoditi javni radovi u 2023.g. Projekti javnih radova za OSI predviđaju i mogućnost obavljanja aktivnosti iz oblasti kulture.

Javni radovi za nezaposlene OSI i javni radovi za nezaposlene su programi namenjeni teže zapošljivim i nezaposlenima u stanju socijalne potrebe. Teže zapošljiva lica su: radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći; Romi; lica bez završene srednje škole; osobe sa invaliditetom; lica koja posao traže duže od 18 meseci.

U javne radove 2022.g na području Srednjobanatskog okruga uključeno je 35 lica iz kategorije osoba sa invaliditetom (OSI) i 30 lica sa evidencije nezaposlenih.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022