Кonkurs za izlaganje u izložbenom salonu Кulturnog centra zrenjanina za 2023. godinu

Zrenjanin – Кonkurs za izlaganje

Podelite vest

Kulturni centar Zrenjanina raspisuje konkurs za  samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2023. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju svi akademski likovni, primenjeni i multimedijalni umetnici, grupe i udruženja umetnika. Konkurs je otvoren do 15. novembra. 2022. godine.

Pri predlaganju izložbe za postavku, imati na umu ograničenost izložbenog prostora čije su dimenzije zidova 9 h 9,65 h 7,65 metara, visina 2,80 metara. Takođe, postoji mogućnost postavke radova na šine koje se nalaze na plafonu 9,65 metara h 3 kom.

prateca konkurs za izlagacku 2023.

Materijal za prijavu na konkurs treba da sadrži sledeće stavke, poslate na sledeći način:

1. popunjen obrazac prijave na Konkurs (na sajtu KCZR-a);
2. najviše pet jasno imenovanih fotografija radova koji se predlažu za izložbu, u JPEG formatu, sa naznačenim nazivom, dimenzijama, tehnikom i godinom nastanka;
3. recenziju/umetničku kritiku izložbe u Word formatu;
4. po mogućnosti, katalog u elektronskom obliku i najviše tri fotografije sa prethodne postavke izložbe, ukoliko postoje;
5. prijavu, fotografije, recenziju i opcionalno materijal iz stavke 4, slati u okviru jednog mejla.

Konkursni materijal se može dostaviti, uz naslov – Prijava na konkurs + ime i prezime, isključivo na elektronsku adresu:  sandra.banjanin@gmail.com

Nepotpun konkursni materijal neće biti razmatran. Ukoliko Vaša izložba bude odabrana za postavku, materijal poslat na Konkurs će biti korišćen za izradu štampanog materijala, elektronskih rešenja za promociju i za medijske najave izložbe. Slanjem traženog materijala na Konkurs, pristajete na ovakvu upotrebu poslatih podataka i fotografija. Kulturni centar Zrenjanina ne odgovara za tačnost podataka i vlasništvo nad autorskim pravima iz materijala prispelog na Konkurs.

O odabiru izložbi za postavku odlučuje umetnički savet Izložbenog salona Kulturnog centra Zrenjanina. Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem elektronske pošte najkasnije do polovine decembra 2022. godine.

Kulturni centar Zrenjanina se obavezuje da postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku promociju i štampa propratni materijal u skladu sa mogućnostima. Radovi koji se kače na zid ne mogu biti teži od 3 kg, zbog ograničene nosivosti zida. Takođe, u mogućnosti smo da snosimo troškove slanja radova za postavku poštom, ukoliko je to izvodljivo. Oko detalja svake izložbe, kao i dostave radova, dogovaraće se autor i urednica programa vizuelne umetnosti.

Za dodatne informacije pozvati: 0648116460 (Sandra Banjanin).

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022