Кonkurs za izlaganje u izložbenom salonu Кulturnog centra zrenjanina za 2023. godinu

Zrenjanin – Кonkurs za izlaganje

Podelite vest

Kulturni centar Zrenjanina raspisuje konkurs za  samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2023. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju svi akademski likovni, primenjeni i multimedijalni umetnici, grupe i udruženja umetnika. Konkurs je otvoren do 15. novembra. 2022. godine.

Pri predlaganju izložbe za postavku, imati na umu ograničenost izložbenog prostora čije su dimenzije zidova 9 h 9,65 h 7,65 metara, visina 2,80 metara. Takođe, postoji mogućnost postavke radova na šine koje se nalaze na plafonu 9,65 metara h 3 kom.

prateca konkurs za izlagacku 2023.

Materijal za prijavu na konkurs treba da sadrži sledeće stavke, poslate na sledeći način:

1. popunjen obrazac prijave na Konkurs (na sajtu KCZR-a);
2. najviše pet jasno imenovanih fotografija radova koji se predlažu za izložbu, u JPEG formatu, sa naznačenim nazivom, dimenzijama, tehnikom i godinom nastanka;
3. recenziju/umetničku kritiku izložbe u Word formatu;
4. po mogućnosti, katalog u elektronskom obliku i najviše tri fotografije sa prethodne postavke izložbe, ukoliko postoje;
5. prijavu, fotografije, recenziju i opcionalno materijal iz stavke 4, slati u okviru jednog mejla.

Konkursni materijal se može dostaviti, uz naslov – Prijava na konkurs + ime i prezime, isključivo na elektronsku adresu:  sandra.banjanin@gmail.com

Nepotpun konkursni materijal neće biti razmatran. Ukoliko Vaša izložba bude odabrana za postavku, materijal poslat na Konkurs će biti korišćen za izradu štampanog materijala, elektronskih rešenja za promociju i za medijske najave izložbe. Slanjem traženog materijala na Konkurs, pristajete na ovakvu upotrebu poslatih podataka i fotografija. Kulturni centar Zrenjanina ne odgovara za tačnost podataka i vlasništvo nad autorskim pravima iz materijala prispelog na Konkurs.

O odabiru izložbi za postavku odlučuje umetnički savet Izložbenog salona Kulturnog centra Zrenjanina. Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem elektronske pošte najkasnije do polovine decembra 2022. godine.

Kulturni centar Zrenjanina se obavezuje da postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku promociju i štampa propratni materijal u skladu sa mogućnostima. Radovi koji se kače na zid ne mogu biti teži od 3 kg, zbog ograničene nosivosti zida. Takođe, u mogućnosti smo da snosimo troškove slanja radova za postavku poštom, ukoliko je to izvodljivo. Oko detalja svake izložbe, kao i dostave radova, dogovaraće se autor i urednica programa vizuelne umetnosti.

Za dodatne informacije pozvati: 0648116460 (Sandra Banjanin).

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px