Na Tehničkom fakultetu najavljena konferencija o fizičkim aspektima životne sredine

Zrenjanin – TF „Mihajlo Pupin“

Podelite vest

U sredu, 16. marta 2022. godine, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ je održan sastanak članova Naučno-programskog i Organizacionog odbora Konferencije o fizičkim aspektima životne sredine koja će se održati od 31. marta do 2. aprila ove godine.

Prof. dr Dragica Radosav, dekan fakulteta i predsednik Organizacionog odbora Konferencije je dočekala uvažene goste sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, Instituta za fiziku u Zemunu, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu i Udruženja građana „Godina Pupina Zrenjanin“. Pored već pet tradicionalnih međunarodnih konferencija koje organizuje Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, Konferencija o fizičkim aspektima životne sredine je šesta koju fakultet organizuje, a prvi put će se održati ove godine.“

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px