Koncert učenika elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ u Kulturnom centru

Zrenjanin – Kulturni centar

Podelite vest

U četvrtak, 15.12.2022. godine, sa početkom u 19 časova, učenici elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ održaće , u Kulturnom centru, svoj treći po redu novogodišnji koncert.

Već dugi niz godina , sa velikim entuzijazmom i ljubavlju, u ovoj školi profesorica stručnih predmeta Olgica Rakić vodi muzičku sekciju koja podrazumeva orkestar i horić. Kroz sekciju je prošlo, za sve ove godine, mnogo momaka i devojaka. Održan je veliki broj priredbi i koncerata i poneto mnogo lepih uspomena u život.

Novogodišnji koncert je prvi put održan 2018. godine sa željom da polako pređe u tradicionalni, ali je epidemiološka situacija učinila da se napravi pauza. Ove godine se, na ponovnu inicijativu profesorice Olgice, okupila grupa učenika što je rezultovalo idejom o novogodišnjem koncertu.

Zamisao je da koncert bude velika žurka koja će da angažuje i prisutnu publiku pošto su učesnici sigurni da će uspeti da je animiraju. Na repertoaru su poznate, atraktivne i omiljene pesme. Pored učenika škole „Nikola Tesla“, na koncertu će učestvovati  i učenici muzičke škole kao dragi gosti i folklorni ansambl iz Orlovata za čijeg se koreografa naknadno ispostavilo da je bivši đak škole. U ansamblu su i sadašnji đaci što ga direktno povezuje i objašnjava njegovo gostovanje na koncertu. Pored svega ovoga, pojaviće se i gost iznenađenja!

Aktuelni školski sastav čine: Boris Cicka, Danijela Dukai, Dunja Krišanov, David Koncoš, Mila Kočišev, Kaena Šandor, Mladen Martinov, Regina Kinčeš, Veljko Popov i dragi, bivši učenik Miloš Višekruna kao pojačanje.

Pozivamo sve sugrađane željne dobre zabave da se pridruže ovim momcima i devojkama u četvrtak u 19 časova u Kulturnom centru. Ulaz je slobodan.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022