Kompaniji Gomex dodeljen platinasti sertifikat AAA za poslovnu izvrsnost

Zrenjanin – Kompanija Gomex

Podelite vest

U ponedeljak, 7. novembra, u 12h, u Zrenjaninu, kompaniji Gomex je svečano uručen platinasti sertifikat AAA koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost.

Na ovaj način, trgovinski lanac GOMEX svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti tim laskavim priznanjem najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet” koju su u Zrenjaninu predstavljali Jelena Gajić (direktor za Srbiju) i Draga Todosijevic (menadžer). U ime trgovinskog lanca Gomex, priznanje su preuzeli Bojan Ivetić (generalni direktor), Dragan Ranisavljević (direktor za finansijske i opšte poslove) i Nikola Novković (izvršni direktor za komercijalne poslove).

20221107 a25a0940
Bojan Ivetić. generalni direktor Gomex-a

Ovaj sertifikat se danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju.

Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

„Dun & Bradstreet” je najstarija i najveća analitička, tj. bonitetna kuća na svetu. U pitanju je multinacionalna korporacija koja je osnovana 1841. u Njujorku. Iz nje su potekla čak 4 američka predsednika (Linkoln, Grant, Klivlend, Mekinli), a 1953. čuvena Marlin Monro pozirala je sa njenom enciklopedijom u filmu „Kako se udati za milionera”.

Nakon te scene, popularnost kompanije i njenog registra znatno je porasla. Danas posluje u 234 zemlje sveta, obuhvata 90 govornih područja , 90% kompanija iz Fortune 500™ se oslanja na nju, sarađuje sa Google-om, njene usluge koristi PayPal, njenim deonicama se trguje na Njujorškoj berzi…

20221107 a25a0946

Od 2021. zvanično posluje u Srbiji i jedina je kompanija koja poseduje registar svih pravno registrovanih subjekata u svetu. Sertifikat je međunarodno priznata referenca kvaliteta poslovanja prisutna na međunarodnom tržištu već 50 godina (u Evropi od 1992).  

U međunarodnom okruženju, sertifikacija je ustaljena praksa, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji Gomex će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.

Između ostalog, Gomex se može pohvaliti i da je jedini trgovinski lanac iz Srbije koji je nosilac pomenutog sertifikata.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px