Kompanija “O&M Inženjering” Zrenjanin – 15 godina uspešnog rada !

Kompaniji “O&M Inženjering” tri miliona dinara bespovratnih sredstava

O&M Inženjering

Kompanija „O&M Inženjering“, koja posluje u industrijskoj zoni „Jugoistok – Ečka“ u Zrenjaninu, dobila je tri miliona dinara bespovratnih sredstava preko javnog konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam. Ova sredstva namenjena su mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima. Zrenjaninska firma ih je iskoristila za nabavku proizvodne opreme u novoizgrađenoj hali.

– Više od 200 privrednih subjekata je dobilo sredstva na prethodnom konkursu. Zahvaljujući tome, uspeli smo da sačuvamo više od 4.500 radnih mesta na teritoriji AP Vojvodine, a u planu je da se otvori 500 novih.

om inzenjering 001
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Zrenjanin je odličan primer kako reaguje lokalna samouprava, naravno, uz podršku Vlade Srbije. Očekivanja od budućeg auto-puta su velika, jer će se njegovom izgradnjom ubrzati transport i pospešiti razvoj privrede – ocenio je Ivanišević.

Direktor kompanije Mirko Ugrenović zahvalio se na pomoći Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, a lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji i razumevanju potreba privrednika.

om inzenjering 036
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Kompanija „O&M Inženjering“ osnovana je 2006. u Zrenjaninu i jedna je od prvih koja je počela sa radom u zoni „Jugoistok – Ečka“. Bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom, puštanjem u rad i održavanjem procesne opreme u industriji hrane za ljude i životinje, hemijskoj industriji, industriji građevinskog materijala…

om inzenjering 022
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Sredstva koja smo dobili došla su u pravom trenutku. Ove godine smo investirali u novi proizvodni pogon i opremili smo ga potpuno automatskim mašinama. Nećemo zaostajati ni za jednom svetskom kompanijom koja proizvodi ovakvu ili sličnu opremu

Kompanija je prisutna ne samo na evropskom, nego i na tržištu Severne Amerike i Afrike.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px