Kompanija “O&M Inženjering” Zrenjanin – 15 godina uspešnog rada !

Kompaniji “O&M Inženjering” tri miliona dinara bespovratnih sredstava

O&M Inženjering

Kompanija „O&M Inženjering“, koja posluje u industrijskoj zoni „Jugoistok – Ečka“ u Zrenjaninu, dobila je tri miliona dinara bespovratnih sredstava preko javnog konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam. Ova sredstva namenjena su mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima. Zrenjaninska firma ih je iskoristila za nabavku proizvodne opreme u novoizgrađenoj hali.

– Više od 200 privrednih subjekata je dobilo sredstva na prethodnom konkursu. Zahvaljujući tome, uspeli smo da sačuvamo više od 4.500 radnih mesta na teritoriji AP Vojvodine, a u planu je da se otvori 500 novih.

om inzenjering 001
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Zrenjanin je odličan primer kako reaguje lokalna samouprava, naravno, uz podršku Vlade Srbije. Očekivanja od budućeg auto-puta su velika, jer će se njegovom izgradnjom ubrzati transport i pospešiti razvoj privrede – ocenio je Ivanišević.

Direktor kompanije Mirko Ugrenović zahvalio se na pomoći Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, a lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji i razumevanju potreba privrednika.

om inzenjering 036
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Kompanija „O&M Inženjering“ osnovana je 2006. u Zrenjaninu i jedna je od prvih koja je počela sa radom u zoni „Jugoistok – Ečka“. Bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom, puštanjem u rad i održavanjem procesne opreme u industriji hrane za ljude i životinje, hemijskoj industriji, industriji građevinskog materijala…

om inzenjering 022
Kompanija „O&M Inženjering“ Zrenjanin

Sredstva koja smo dobili došla su u pravom trenutku. Ove godine smo investirali u novi proizvodni pogon i opremili smo ga potpuno automatskim mašinama. Nećemo zaostajati ni za jednom svetskom kompanijom koja proizvodi ovakvu ili sličnu opremu

Kompanija je prisutna ne samo na evropskom, nego i na tržištu Severne Amerike i Afrike.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022