Kompanija NIS objavila rezultate konkursa za 2022. godinu, Zrenjaninu 12,5 miliona!

Zrenjanin – Konkurs NIS-a

Podelite vest

Ovogodišnji konkurs Programa bio je posvećen temi reproduktivnog zdravlja i povećanju nataliteta, te je u skladu sa tim podrška usmerena na projekte opremanja zdravstvenih ustanova, s jedne strane, i na projekte podrške lokalnim samoupravama u realizaciji javnih poziva za podršku parovima u procesu vantelesne oplodnje, s druge strane.

pregnant gc34259a01 1280

Kada su u pitanju zdravstvene ustanove podrška je pružena službama na svim nivoima zdravstvene zaštite, kao i ustanovama u kojima se leče prevremeno rođene bebe. Ciljevi konkursa su primenjeni ne samo na matične zdravstvene ustanove već i na pripadajuće ambulante, kao i na celokupnu populaciju žena u reproduktivnom periodu uključujući i žene sa invaliditetom, čime je i obuhvat ciljne grupe na visoko zadovoljavajućem nivou. Oprema koja će se odobrenim projektima nabaviti zadovoljava najviše tehnološke standarde u oblasti specijalizovane medicinske opreme i predstavlja najsavremeniju opremu za dijagnostiku i lečenje.

U delu podrške lokalnim samoupravama u sufinansiranju procesa vantelesne oplodnje, omogućena je podrška kako samom procesu vantelesne oplodnje, tako i procesu pripreme za postupak.

Zrenjanin je dobio sredstva za tri namene:

  1. Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ – Nabavka aparata za bojenje preparata za patohistološku dijagnostiku 4.256.413,00 din.
  2. Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ – Nabavka ultrazvučnog aparata sa tri sonde 6.500.000,00 din.
  3. Grad Zrenjanin, podrška Gradu Zrenjaninu u sprovođenju javnog poziva za podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje sufinansiranjem u iznosu do 200.000 dinara po paru 1.743.587,00 din.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px