Kineska kompanija “Linglong”, organizovala je danas u Banatskoj ulici akciju sadnje drveća.

Linglong

Ekološka akcija je organizovana povodom godišnjice zaposlenja radnika u ovoj kompaniji. Njoj su se odzvali i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i direktor JKP “Čistoća i zelenilo” Zoran Protić.

Iz kompanije “Linglong” su poručili da je ovo prva akcija u Srbiji, koja se organizuje sa ciljem da grad Zrenjanin bude zdravije mesto za život. Takođe je navedeno da kineski investitor na ovaj način želi da iskaže svoju društvenu odgovornost.

Sofi Li, menadžerka projekta “Linglong International Europe”, navela da je prošlo više od dve godine od kada je kompanija došla u Srbiju i Zrenjanin.

sadnice linglong 002
LINGLONG ZRENJANIN
sadnice linglong 020
LINGLONG ZRENJANIN
sadnice linglong 006
LINGLONG ZRENJANIN

– Ovde živimo i radimo, i sami sebe već odavno smatramo Zrenjanincima. Budući razvoj kompanije ne oslanja se samo na nas, koji smo na rukovodećim pozicijama, već i na sve zaposlene. Sigurna sam da će naša buduća saradnja biti odlična i da ćemo zajedno raditi u korist grada i njegovih građana – poručila je Sofi Li.

“Linglong” planira nove akcije

sadnice linglong 026
LINGLONG ZRENJANIN
sadnice linglong 028
LINGLONG ZRENJANIN

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura istakao je da u Zrenjaninu, zahvaljujući ovoj akciji, niče još jedna zelena oaza. Ovog puta ona je na teritoriji Mesne zajednice “Zeleno polje”.
– Kompanija “Linglong” iskazala je želju da se uključi u svakodnevni život grada. Želi da ga uređuje i ulepšava, i da svakodnevno osmišljava akcije koje za cilj imaju unapređenje kvaliteta života naših građana – rekao je Salapura.
On je dodao da će u narednom periodu biti još ovakvih akcija koje su u obostranom interesu.

sadnice linglong 065
LINGLONG ZRENJANIN
sadnice linglong 046
LINGLONG ZRENJANIN
sadnice linglong 074
LINGLONG ZRENJANIN

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *