Kompanija Linglong International Europe d.o.o. zapošljava!

Zrenjanin – Linglong

Podelite vest

Referent za obračun zarada

Da bi ste konkurisali na ovaj oglas potrebno je da imate diplomu fakulteta iz relevantne oblasti (ekonomija, menadžment…), pet ili više godina relevantnog radnog iskustva, govorite engleski jezik, imate želju za učenjem, stručnim usavršavanjem i konstantnim napredovanjem.

Radni zadaci referenta za obračun zarada obuhvataju:

Obračun zarada zaposlenih, obračun poreza i doprinosa, podnošenje poreskih prijava, blagovremeno izvršavanje obračuna u cilju da zarade budu isplaćene do zadatog roka, izrada izveštaja o obračunatim zaradama, praćenje zakona i propisa relevantnih za obračun zarada i usklađivanje sa promenama koje se javljaju, unapređivanje procesa sistema upravljanja zaradama, organizacija istraživanja o zaradama i priprema mehanizma kompetitivnih zarada, unapređivati sistem benefita za zaposlene i na taj način podizati nivo zadovoljstva zaposlenih, organizacija procene radnog učinka: u skladu sa zahtevima procene radnog učinka, vršiti efikasnu komunikaciju sa relevantnim sektorima i kadrovima.

oglas za posao2

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px