Kompanija NIS donirala kombi vozilo za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi vredno više od 4 miliona dinara

Zrenjanin - Donacija kompanije NIS

Kompanija NIS donirala je kombi vozilo za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi,  a svečana dodela organizovana je u vrtiću „Crvenkapa” u naselju Bagljaš u prisustvu Vadima Smirnova, zamenika generalnog direktora kompanije NIS, gradonačelnika Sime Salapure i Željka Cvijanovića, direktora Predškolske ustanove Zrenjanin.

Vrednost doniranog vozila je više od četiri miliona dinara, a deo sredstava su, osim kompanije, obezbedili i zaposleni NIS-a učešćem u humanitarnoj akciji organizovanoj povodom obeležavanja Dana kompanije.

Vadim Smirnov ukazao je da će donacija kombi vozila doprineti da sveži obroci iz centralne kuhinje stignu na vreme u 20 obdaništa i do više od 2.600 mališana.

– To će deci obezbediti redovan obrok i dobar početak dana – rekao je on i dodao da je grad Zrenjanin važan za kompaniju NIS budući da je prva proizvodnja realizovana u našem gradu.

– Imamo ovde dosta naših kolega čija deca idu u vrtiće i svi smo jedna velika porodica. Danas sam imao razgovor sa gradonačelnikom Salapurom o novim projektima u Zrenjaninu. Kompanija će uskoro objaviti nove tendere i osluškujući javnost dogovoreno je da nam i ove godine u fokusu budu deca, a mi ćemo odlučiti hoće li to biti obrazovanje ili zdravstvo i o tome ćemo uskoro obavestiti javnost. Nadamo se dobroj saradnji sa Gradom Zrenjaninom i mnogo zajedničkih projekata kojima ćemo unaprediti životni standard građana – rekao je Smirnov.

Gradonačelnik Salapura ukazao je da se partnerstvo Grada Zrenjanina sa kompanijom NIS ne ogleda samo u petnaest godina kroz kampanju „Zajednici zajedno“ i uloženih 280 miliona dinara, već da je reč o partnerstvu punih šezdeset godina od kada je NIS poslovao na teritoriji našeg grada.

– Želim da se zahvalim i kompaniji NIS i radnicima na ovoj značajnoj donaciji  za našu Predškolsku ustanovu, za unapređenje i olakšanje funkcionisanja predškolske, a ono što nas u ovoj godini očekuje jeste gradnja novog jaslenog vrtića koji će unaprediti uslove boravka naših najmlađih sugrađana – rekao je gradonačelnik.

Direktor Cvijanović je ocenio da je kompanija NIS jedan od najvećih socijalnih investitora u Srbiji i da to dokazuje i današnja donacija vozila za transport hrane.

– To je samo deo kompanijske uloge kao donatora svih projekata koji su vezani sa mladima i decom. Predškolska ustanova se ovom prilikom zahvaljuje i radnicima NIS-a koji su svojom akcijom skupili deset odsto od ukupne vrednosti ovog vozila – rekao je Cvijanović zahvalivši u svoje i ime dece. 

O saradnji grada Zrenjanina i NIS-a:

– Kompanija NIS je od 2009. godine kroz svoje društveno odgovorne projekte u grad Zrenjanin uložila više od 280 miliona dinara

– Kompanija NIS i grad Zrenjanin su partneri i u okviru najvećeg korporativnog  društveno odgovornog programa kompanije NIS „Zajednici zajedno“ od samog njegovog početka 2009. godine

– U okviru ovog programa kompanija NIS je u Gradu Zrenjaninu podržala ukupno 171 projekat u čiju realizaciju je uloženo više od 186 miliona dinara

– Za projekte namenjene unapređenju nastavnog procesa i rada obrazovnih i naučno-istraživačkih ustanova u okviru programa „Zajednici zajedno“ u 2023. godini je za grad Zrenjanin izdvojeno 16 miliona dinara.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Волим Зрењанин – лепша страна града“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px