Kompanija „Nexe“ i porodična firma „Bomist“ organizovali promociju građevinskih proizvoda

Zrenjanin – „Nexe“ & „Bomist“

Juče je u prepunom zrenjaninskom restoranu „Kamel“ održano stručno predavanje i promocija proizvoda kompanije „Nexe grupa“ na kojem su domaćini i jedni od organizatora bili braća Mićo i Nedeljko Stanić iz firme Bomist koja već više decenija uspešno posluje u Zrenjaninu.

Prezentacija je okupila velik broj privrednika koji se bave izgradnjom privatnih stambenih ali i poslovnih objekata a neposredno pred početak prezentacije za portal volimzrenjanin.comDušan Glavaški odgovoran za marketing kompanije „Nexe grupa“ u Srbiji, je rekao:

bomist zrenjanin i nexe 026
Deo porodice Stanić, drvara "Bomist"

„Danas smo organizovali prezentaciju proizvodnog asortimana u saradnji sa firmom „Bomist“ iz Zrenjanina, koji su dugogodišnji partneri. Pričaćemo o proizvodnom asortimanu Nexe grupe, koji se proizvode u našim fabrikama, najviše u Srbiji. Naš proizvodni asortiman čine cement, beton i keramičke pločice, a akcenat će danas biti na crepu i na blokovskoj robi koji se proizvode u našim fabrikama u Sremskim Karlovcima i u Novom Bečeju.“

Posebno želimo da istaknemo novu boju crepa, a to je bakarna boja, koju smo pustili u zvaničnu proizvodnju krajem prošle godine. Takođe tu su i novi blokovi sa zvučnom izolacijom… Kompanija Nexe se razlikuje od drugih po tome što imamo veoma široku lepezu proizvoda koje mi proizvodimo u našim fabrikama. Mi proizvodimo cement u našoj fabrici u Hrvatskoj, a u Srbiji imamo dve aktivne betonske baze i treću koju aktiviramo po potrebi, kao i fabrike za proizvodnju keramičkih pločica, glinenih crepova i blokova na bazi gline. 

To je naša snaga i prednost, naročito u periodu koji je sada iza nas, a gde je bio problem sa nestašicom građevinskog materijala.

Mi kao grupacija koja ima sve gore navedeno kao sopstveni proizvod, je mogla da stoji i stajala je iza svojih dugogodišnjih partnera kao što su Bomist i mnogi drugi sa kojima sarađujemo. Svi oni koji su kod nas prijavljivali projekte, i sarađivali sa nama nisu imali problema sa ugovorenim kolilčinama i asortimanima građevinskog materijala…

Svi naši proizvodi se atestiraju u institutu IMS u Beogradu, radi dobijanja potrebnih atesta za srpsko tržište, a u inostarnim institutima vršimo atestiranja za tržište Evropske unije.“, rekao je Dušan Glavaški, zadužen za marketnig i tehničku primena proizvoda, Nexe grupe.

KOMPANIJA NEXE:

NEXE je poslovni sistem od 15 kompanija koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osnovna delatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crepa, cigle i keramičkih pločica. U poslovnom sisitemu NEXE se nalaze i kompanije koje se bave upravljanjem otpadom i lučkim uslugama. Krovna kompanija poslovnog sistema je AD NEXE sa sedištem u Republici Hrvatskoj, u Našicama, Tajnovac 1.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px