Kompanija „Nexe“ i porodična firma „Bomist“ organizovali promociju građevinskih proizvoda

Zrenjanin – „Nexe“ & „Bomist“

Juče je u prepunom zrenjaninskom restoranu „Kamel“ održano stručno predavanje i promocija proizvoda kompanije „Nexe grupa“ na kojem su domaćini i jedni od organizatora bili braća Mićo i Nedeljko Stanić iz firme Bomist koja već više decenija uspešno posluje u Zrenjaninu.

Prezentacija je okupila velik broj privrednika koji se bave izgradnjom privatnih stambenih ali i poslovnih objekata a neposredno pred početak prezentacije za portal volimzrenjanin.comDušan Glavaški odgovoran za marketing kompanije „Nexe grupa“ u Srbiji, je rekao:

bomist zrenjanin i nexe 026
Deo porodice Stanić, drvara "Bomist"

„Danas smo organizovali prezentaciju proizvodnog asortimana u saradnji sa firmom „Bomist“ iz Zrenjanina, koji su dugogodišnji partneri. Pričaćemo o proizvodnom asortimanu Nexe grupe, koji se proizvode u našim fabrikama, najviše u Srbiji. Naš proizvodni asortiman čine cement, beton i keramičke pločice, a akcenat će danas biti na crepu i na blokovskoj robi koji se proizvode u našim fabrikama u Sremskim Karlovcima i u Novom Bečeju.“

Posebno želimo da istaknemo novu boju crepa, a to je bakarna boja, koju smo pustili u zvaničnu proizvodnju krajem prošle godine. Takođe tu su i novi blokovi sa zvučnom izolacijom… Kompanija Nexe se razlikuje od drugih po tome što imamo veoma široku lepezu proizvoda koje mi proizvodimo u našim fabrikama. Mi proizvodimo cement u našoj fabrici u Hrvatskoj, a u Srbiji imamo dve aktivne betonske baze i treću koju aktiviramo po potrebi, kao i fabrike za proizvodnju keramičkih pločica, glinenih crepova i blokova na bazi gline. 

To je naša snaga i prednost, naročito u periodu koji je sada iza nas, a gde je bio problem sa nestašicom građevinskog materijala.

Mi kao grupacija koja ima sve gore navedeno kao sopstveni proizvod, je mogla da stoji i stajala je iza svojih dugogodišnjih partnera kao što su Bomist i mnogi drugi sa kojima sarađujemo. Svi oni koji su kod nas prijavljivali projekte, i sarađivali sa nama nisu imali problema sa ugovorenim kolilčinama i asortimanima građevinskog materijala…

Svi naši proizvodi se atestiraju u institutu IMS u Beogradu, radi dobijanja potrebnih atesta za srpsko tržište, a u inostarnim institutima vršimo atestiranja za tržište Evropske unije.“, rekao je Dušan Glavaški, zadužen za marketnig i tehničku primena proizvoda, Nexe grupe.

KOMPANIJA NEXE:

NEXE je poslovni sistem od 15 kompanija koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osnovna delatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crepa, cigle i keramičkih pločica. U poslovnom sisitemu NEXE se nalaze i kompanije koje se bave upravljanjem otpadom i lučkim uslugama. Krovna kompanija poslovnog sistema je AD NEXE sa sedištem u Republici Hrvatskoj, u Našicama, Tajnovac 1.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022