Martina Trajković iz Leskovca i Martin Kajtazi iz Bačke palanke pobednici u brzom ispijanju piva

36. Dani piva Zrenjanin

Ono čega smo se svi pribojavali to se i desilo. 4. dan po redu ovih 36. Dana piva obeležila je kiša i otkazivanje svih koncerata na obe lokacije. Organizatori su čekali do poslednjeg momenta u nadi da će se ipak nekako održati svirke, ali nije vredelo i negde oko 21h je doneta odluka da se sve otkaže i pomeri za sutra, u nedelju.

Da ne bude sve tako sumorno i kišno, pobrinuli su se naši finalisti u brzom ispijanju piva.

dani piva iv ispijanje piva finale 6
36. Dani piva FINALE
dani piva iv ispijanje piva finale 22
36. Dani piva FINALE

Na glavnu binu na Žitnom trgu prvo su izašle dame i to: Marika Agić iz Zrenjanina, Martina Trajković iz Leskovca i Stojanka Trivunović iz Melenaca. Zasluženo, prvo mesto i ček na 40.000 dinara osvojila je Martina Trajković vreme 4,19 sekundi, drugo mesto i ček od 20.000 dinara osvojila je Stojanka Trivunović sa vremenom 5,31 sekundi a treće mesto i ček od 10.000 osvojila je naša sugrađanka Marika Agić sa vremenom od 5,81 sec.

A onda je počelo super finale u muškoj konkurenciji a svoje „brzoispijačke“ sposobnosti su odmerili Zrenjaninac Milan Kišprdilov koji je diskvalifikovan odlukom sudija, zatim, takođe naš sugrađanin Oliver Čilag koji je ovog puta LITRU piva popio za 8,19 sekundi i osvojio drugo mesto i Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je i ove godine pobedio sa neverovatnim vremenom od 7,03 sekundi koliko mu je bilo potrebno da ispije 1 LITRU točenog Zrenjaninskog piva.

dani piva iv ispijanje piva finale 30
36. Dani piva FINALE
dani piva iv ispijanje piva finale 27
36. Dani piva FINALE

Pobednicima je prvi čestitao direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i svim učesnicima finala uručio nagradne čekove u vrednosti od 10, 20 i 40.000 dinara.

U nadi da će poslednji dan proteći bez kiše, portal volimzrenjanin.com vas poziva na poslednje veče 36. Dana piva koje će definitivno biti najjače uzimajući u obzir da će (kako nezvanično saznajemo) pored najavljene Jelene Rozge na Trgu slobode i Banackog štimunga i Adila na Žitnom trgu najverovatnije nastupiti i svi izvođaći koje je sprečila kiša prošle večeri.

Dobro došli na 36. Dane piva u Zrenjaninu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *