Kompanija „Keramika Jovanović“ otvorila svoj 16. salon, ovoga puta u Beogradu i to na 600m2

Zrenjanin – „Keramika Jovanović“

„Keramika Jovanović“ osvojila srca beograđana

Početak juna meseca obeležilo je otvaranje još jednog novog salona „Keramike Jovanović“, šesnaestog po redu, ovog puta u Beogradu, u naselju Konjarnik. Radi se o najreprezentativnijem salonu ovog tipa, sa do sada neviđenom ponudom izuzetnih modela keramičkih pločica koje su ove godine uvrstili u asortiman. Impozantnih dimenzija od 260x120cm i neverovatnih tekstura i boja ovi modeli pločica će, sigurni smo, ukrašavati mnoge prostorije stambenog i poslovnog tipa.

Salon na Konjarniku se prostire na preko 600m2 i nalazi se u poslovnom kompleksu u okviru FOX sistema, pored samog autoputa, u pravcu ka Nišu.

Sam prostor odiše luksuzom i elegancijom, i u njemu se mogu zadovoljiti želje i potrebe za najmodernijim trendovima i različitim stilovima opremanja. Poseban akcenat je stavljen na pružanje usluga konsultacije i izrade projekata u saradnji sa investitorima, dizajnerima, projektantima, arhitektama. Ni krajnji kupci neće sigurno biti zapostavljeni i uz savete sa iskusnim trgovcima će lako doći do najidealnijeg i najoptimalnijeg rešenja za opremanje i kompletiranje prostorija.

U ovom salonu su zastupljeni renomirani svetski proizvođači keramike, sanitarija i dodatne opreme, ali isto tako se mogu pronađi i artikli poznatih domaćih proizvođača, takođe zavidnog kvaliteta. Poreklo proizvoda iz Nemačke, Italije, Španije govori u prilog tome da se zaista vodilo računa o ponudi u ovom salonu, a u to se možete uveriti i kroz odabrane fotografije sa otvaranja.

Na svečanom otvaranju i ovog puta se prisutnim gostima i saradnicima obratio i Budimir Jovanović, vlasnik kompanije, i naglasio: “Mi smo zajedno sa vama uspeli da postignemo ove rezultate, bez vas ne bismo mogli to da učinimo. Verujem da ćemo i u budućnosti napredovati i truditi se da postignemo još bolje rezultate na korist svih prisutnih, a i vaših partnera.“ Zatim se posebno zahvalio gospodinu Igoru Vučkoviću, vlasniku kompanije FOX jer je u mnogome pomogao da se zamisao kako bi ovaj salon trebao da izgleda i ostvari. I za kraj obraćanja zahvalio se i svojim nabližim saradnicima koji su učestvovali u ovom projektu i timu servisera montera jer su tokom nekoliko meseci radili na opremanju salona.

Više o samom salonu možete pronaći na društvenim mrežama, ali i na zvaničnom sajtu kompanije: https://www.keramikajovanovic.rs/saloni/prodajni-salon-beograd-konjarnik/ .

Podsećamo da je pre samo nedelju dana otvoren još jedan salon i to na putu Zrenjanin – Novi Sad, sa leve strane puta, gde i naši sugrađani mogu pronaći i kupiti sve što je potrebno za jedno sjajno kupatilo, ali i pločice za bilo koju vrstu oblaganja.

Salon na Konjarniku je otvoren radnim danima od 8.00 do 20.00 časova, a subotom od 8.00 do 15.00 časova.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022