Održan Međunarodni kamp prijateljstva za volontere Crvenog krsta u Austriji na kome je učestvovao Luka Mandić iz Crvenog krsta Zrenjanin

Austrija - Crveni krst Zrenjanin

U periodu od 10.07.2023. do 24.07.2023. u Langenloisu, u Austriji je održan Međunarodni kamp prijateljstva za volontere Crvenog krsta i Crvenog polumeseca na kojem je učestvovalo 40 volontera iz 20 zemalja širom sveta.

Kamp ima za cilj da poveže mlade volontere Crvenog krsta iz čitavog sveta, različitog kulturnog i socio-ekonomskog porekla.

Tokom dve nedelje u Austriji volonteri su se usavršavali i učili o raznim oblastima humanitarnog rada i imali priliku da se upoznaju sa različitim kulturama sveta. 

Luka Mandić, volonter Crvenog krsta Zrenjanin, je kao jedan od 10 članova organizacionog Tima učestvovao u realizaciji ovog međunarodnog skupa.

Zahvaljujući predlogu Crvenog krsta Srbije, Luka Mandić je 2018. godine posetio ovaj kamp kao učesnik i predstavnik Srbije, nakon čega mu je ukazana velika čast da u narednim godinama bude i jedan od članova organizacionog Tima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022