Kako ste zadovljni radom JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana”? Popunite anketu!

Zrenjanin – Pijace i Toplana

Podelite vest

Zrenjaninska komunalna preduzeća, JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana”, obaveštavaju građane da počinju sa anketiranjem elektronskim putem o uslugama koje pružaju. Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. Ovakve ankete prvi put su realizovane u 2020. godini. 

JKP “Gradska toplana”

JKP “Gradska toplana” sprovodi anketu u periodu od 11. novembra, do 12. decembra 2022. godine o uslugama koje pruža. Kroz ovu anketu, preduzeće želi da čuje mišljenje o kvalitetu usluga koje pruža i na taj način unapredi komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. 

Anketa će se nalaziti na sajtu JKP “Gradska toplana” Zrenjanin (www.gradskatoplanazr.rs), u delu “Servisne informacije”. 

Anketiranjem korisnika prikupljaju se podaci kojima će se dobiti tačnija slika o kvalitetu usluga, ali i informacije koje mogu pomoći da se iste unaprede. Mišljenje korisnika komunalnih usluga je od velike važnosti, te će predlozi i sugestije biti razmotreni nakon završetka ispitivanja, saopštavaju u tom preduzeću.

pijaca bagljas 011

JKP “Pijace i parkinzi”

JKP “Pijace i parkinzi” poziva građane da učestvuju u anketi koja će biti sprovedena u periodu od 10. novembra do 12. decembra 2022. godine. Na sajtu JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjaninu (www.pijaceiparkinzizr.rs), u delu “Pijace” i delu “Parkinzi” nalaze se ankete. 

Dajući odgovore na postavljena pitanja, prikupljaju se podaci i informacije korisnika, koji su od značaja za sagledavanje potreba korisnika pijačnih usluga i usluga parkiranja i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti. 

Mišljenje građana, ističu u tom preduzeću, je veoma važno. Odgovore koje dobiju će razmotriti, kao i iskazane predloge i stavove, radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane JKP “Pijace i parkinzi”. 

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px