Kako ste zadovljni radom JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana”? Popunite anketu!

Zrenjanin – Pijace i Toplana

Podelite vest

Zrenjaninska komunalna preduzeća, JKP “Pijace i parkinzi” i JKP “Gradska toplana”, obaveštavaju građane da počinju sa anketiranjem elektronskim putem o uslugama koje pružaju. Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. Ovakve ankete prvi put su realizovane u 2020. godini. 

JKP “Gradska toplana”

JKP “Gradska toplana” sprovodi anketu u periodu od 11. novembra, do 12. decembra 2022. godine o uslugama koje pruža. Kroz ovu anketu, preduzeće želi da čuje mišljenje o kvalitetu usluga koje pruža i na taj način unapredi komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. 

Anketa će se nalaziti na sajtu JKP “Gradska toplana” Zrenjanin (www.gradskatoplanazr.rs), u delu “Servisne informacije”. 

Anketiranjem korisnika prikupljaju se podaci kojima će se dobiti tačnija slika o kvalitetu usluga, ali i informacije koje mogu pomoći da se iste unaprede. Mišljenje korisnika komunalnih usluga je od velike važnosti, te će predlozi i sugestije biti razmotreni nakon završetka ispitivanja, saopštavaju u tom preduzeću.

pijaca bagljas 011

JKP “Pijace i parkinzi”

JKP “Pijace i parkinzi” poziva građane da učestvuju u anketi koja će biti sprovedena u periodu od 10. novembra do 12. decembra 2022. godine. Na sajtu JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjaninu (www.pijaceiparkinzizr.rs), u delu “Pijace” i delu “Parkinzi” nalaze se ankete. 

Dajući odgovore na postavljena pitanja, prikupljaju se podaci i informacije korisnika, koji su od značaja za sagledavanje potreba korisnika pijačnih usluga i usluga parkiranja i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti. 

Mišljenje građana, ističu u tom preduzeću, je veoma važno. Odgovore koje dobiju će razmotriti, kao i iskazane predloge i stavove, radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane JKP “Pijace i parkinzi”. 

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022