Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina nedavno su započeli uređivanje cvetnih leja i rundela u gradu

JKP ČISTOĆA I ZELENILO

Nedavno smo u jutarnjim časovima zatekli nekoliko radnica JKP „Čistoća i zelenilo“ koje vredno rade na sadnji ukrasnog cveća i uređenju cvetnih leja i rundela na više lokacija u gradu. Sasvim sigurno, jedna od najlepših i največih je ona ispred zgrade bivšeg „Komiteta“ tačnije ispred spomenika narodnom heroju Žarku Zrenjaninu.

cvetne sadnice jkpcistocazrenjanin 002
DELO RADNICA JKP ČISTOĆA I ZELENILO
cvetne sadnice jkpcistocazrenjanin 002a
DELO RADNICA JKP ČISTOĆA I ZELENILO
cvetne sadnice jkpcistocazrenjanin 018
DELO RADNICA JKP ČISTOĆA I ZELENILO
cvetne sadnice jkpcistocazrenjanin 008
DELO RADNICA JKP ČISTOĆA I ZELENILO

Mnogi građani su zastajali i pravili fotografije za ličnu arhivu a naš „Uča“ kao da je zadovoljan sve to posmatrao sa nekim skrivenim osmehom.

Pored ove lokacije, radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ uredili su i cvetnu leju u ulici Vojvode Petra Bojovića, ispred “Slatke kuće” oplemenili su rundelu u naselju Brigadira Ristića i onu koja se nalazi na platou ispred Vojvođanske banke, gde je postavljen stari panj, odnosno drvena žardinjera, u kojoj su posađene različite vrste sadnog materijala.

– Sa uređivanjem grada nastavićemo i u narednom periodu a ovim putem molimo građane da obrate pažnju prilikom parkiranja automobila u blizini rundela i cvetnih leja, naročito kod “Slatke kuće”, kako ih ne bi oštetili – poručuje Danijela Tančić, portparolka JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina.

cvetne sadnice jkpcistocazrenjanin 016
DELO RADNICA JKP ČISTOĆA I ZELENILO

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *