Ekipa Kajak kluba Begej učestvovala sa 9 takmičara u Makedoniji, Stefan Trubajić osvojio srebro!

Ohrid/Severna Makedonija - Kajak klub Begej

Juče je na Ohridu u Makedoniji održana Ilindenska regata, koja je okupila ekipe iz Grčke, KIM, Srbije i domaćin klubova iz Makedonije.

Ekipa Kajak kluba Begej učestvovala je sa devet takmičara, i to Jelena Nikolić u kategoriji mlađih pionira, Ane Zvekić, Marka Lakatuša, Nemanje Vlatkovića i Danila Ðogovića u kategoriji pionira, Marka Gojgolovića u kategoriji kadeta i juniota Stevana Bojanića i Stefana Trubajića.

Bilo je ovo sjajno iskustvo za naše takmičare, jer se veslalo po veteovitom i burnom i talasastom Ohridskom jezeru. Skoro pa svi su se izvrnuli u toku trke, jedino su Danilo Ðogović i Stefan Trubajić završili trke, i to Danilo ušao je u cilj kao 5 u K-1 500m pioniri, I Stefan trubajić kao prvi u trci kadeta van kunkurencije  u K-1 500m i u memorijalnoj trci K-1 500m gde je osvojio srebrnu medalju.

Uslovi za veslanje bili prilično loši, talasisu bili u trenucima bočni, a potom i sa svih strana obzirom na odbijanje od betonske obale.

U svakom slučaju sjajni iskustvo nose naši takmičari sa Ohrida, vreme je poslužili da se malo rashlade, obiđu znamenita mesta, tako da sa puno elana nastavljamo pripreme za predstojeće  Ekipno  pojedinačno Prvenstvo Srbije u svim kategorijama, koje se polovinom Septembra održava u Beogradu.

Izvor: Veslački klub Begej

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022