Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom otputovali na primereme u Valjevo

Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom

Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Miolski Jovan, Mihajlovic Andrija , Đukić Branko , Molnar David , Šupić Marko i Kojić Stevan krenuli su danas na pripreme kadetske reprezentacije Srbije koje se održavaju u Valjevu za predstojece kadetsko svetsko prvenstvo u Budimpesti.

rvaci proleter zrenjanin 004
Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju

Kako je nezvanično za portal volimzrenjanin.com saopštio jedan od trenera, Dušan Popetru za sad je siguran putnik na Svetsko samo Branko Đukić u kategoriji 80 kg ostali idu ili kao sparing partneri ili da izbore šansu za nastup.

Zahvaljujuci našim prijatrljima iz Halo taksija bezbedno i na vreme su stigli  do Omni centra u Valjevu uživajuci u vrhunsloj vožnji profesionalnih vozača i konforu novih vozila Halo taksija.

Još jednom se zahvaljujemo našim prijateljima iz Halo taksija koji pružaju veliku podršku mladim i perspektivnim sportistima u Zrenjaninu i nadamo se i budućoj saradnji  izmedju rvačkog kluba Proleter i Halo taksi društva koji pruža najprofesionalnije usluge u drumskom saobracaju i podrzava razvoj mladih sportista – rekao je trener Đorđe Miolski

rvaci proleter zrenjanin 007
Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju
rvaci proleter zrenjanin 008
Kadetski reprezentativci Srbije u rvanju

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *