Izložba „Lepota strarenja“ u Savremenoj galeriji Zrenjanin

Zrenjanin – LEPOTA STARENJA 21 – 25.03.2022.

Podelite vest

otvaranje izložbe: ponedeljak, 21. Mart  u 19 časova, Savremena galerija Zrenjanin.

Izložba fotografija „Lepota starenja“ organizovali su Udruženje građana „Snaga prijateljstva“ – Amity i Foto savez Srbije, prikazuje na najbolji mogući način, pozitivnu sliku starosti, pokazuju kako oni prirodno stare, pokazuju znanje i veštine starijih ljudi, njihove emocije i dostojanstvo i doprinos porodici i društvu. 

Ona nosi poruku lepote starenja, poruku da je svako doba lepo, poruku da stariji treba da  imaju više poverenja u sebe, da još više učestvuju u radnim i društvenim aktivnostima i time doprinesu sopstvenom zdravijem starenju i dužem životnom veku.

Izložbu je podržalo Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, u okviru programa: „Sprovođenje antidiskriminacionih politika u Republici Srbiji za 2021. godinu“.

Na konkurs prispelo: 374 fotografije od 68 autora, žiri za izložbu primio 72 rada od 47 autora.

Žiri radio u sastavu: Branislav BRКIĆ, MF FSS, Branimir КARANOVIĆ, КMF FSS, Vlade SATARIĆ, UG „Snaga prijateljstva” AMITY

Izložba je premijerno bila otvorena 1. oktobra 2021. godine na Međunarodni dan starijih osoba u UK PAROBROD, Beograd, a potom u Aleksincu, Aranđelovcu i Paraćinu. Posle Zrenjanina treba da bude predstavljena publici u Čačku i Kovinu.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px