Održana godišnja Izborna skupština Društva lekara Vojvodine podružnice Zrenjanin

Zrenjanin – DLV SLD

Podelite vest

Sinoć je u Hotelu Vojvodina održana Godišnja izborna skupština i predavanje na temu „Klinički aspekti osteoporoze i suplementacija u cilju smanjenja rizika od za nastajanje osteoporoze“.

Na dnevnom redu je bilo 11 tačaka a između ostalog izabrani su novi članovi predsedništva kao i predsednik podpredsednik i sekretar,  za novog predsednika izabrana dr Sofija Lugonja, gastroenterolog u Opštoj bolnici Zrenjanin, nova potpredsednica je dr Jovana Ilić, internista onkolog u Opštoj Bolnici Zrenjanin, a za sekretara je izabrana dr Bojana Mihajlović, lekar na specijalizaciji iz opšte medicine u Domu zdravlja Zrenjanin.

drustvo lekara vojvodine 002
Nova i stara predsednica DLV podružnice Zrenjanin

Za portal volimzrenjanin.com dr Sofija Lugonja je rekla:

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću svojim radom i trudom moći da doprinesem radu podružnice lekara Zrenjanina. Ovo je velika odgovornost ali i čast jer je u pitanju jedna od najbrojnijih podružnica u Vojvodini. Zajedno sa svojim kolegama pokušaću da održim kvalitet rada koji je bio do sada, znam da je teško ali daću sve od sebe. Želim da se zahvalim prethodnom predsedništvu, koleginicama i kolegama koji su uzeli učešće u sazivu.“

Gošće na skupštini su bili prof. dr Ksenija Bošković predsednica DLV SLD, potpredsednica DLV SLD prim. dr Vladislava Stejin i dr Verica Milićević, a prof. Bošković je bila i predavač akreditovanog predavanja. Gost i sponzor skupa bio je MEDLAB, ODNOSNO PROF. DR Milan Ubavić, direktor i osnivač ove zdravstvene ustanove.

Članovi su imali priliku da učestvuju u kontinuiranoj medicinskoj edukaciji kroz online testove i predavanja uživo. Podružnica je obeležila Lekarsku slavu rezanjem kolača u crkvi i svečanom večerom, kuma slave bila je dr Milana Rakita a kumstvo za narednu godinu preuzela je dr Sofija Lugonja.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. doktor sofija lugonja je dobar lekar i pozdravljam što je predsednica društva lekara mislim da treba da radi na tome da se poboljša rad i disciplina lekara i da se podigne na viši nivo i znam da će ona to savesno obavljati čestitke za doktorku sofiju

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px