Ivan Mikalački izabran za predsednika Stručne strukovne organzacije sudija Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina

Zrenjanin – Ivan Mikalački

Podelite vest

Ivan Mikalački, jedini sudija iz Zrenjanina na listi Mocart bet super lige Srbije, jednoglasno, u drugom mandatu, izabran za predsednika Stručne strukovne organzacije sudija Fudbalskog saveza Grada Zrenjanin.

Redovna izborna skupština Organizacije sudija FSG Zrenjanin ujedno predstavlja i početak izbornih radnji u okviru opštih izbora koji su nedavno raspisani za celokupan FSS.

izborna skupstina fsgzr 038
Ivan Mikalački

Najviše telo jednoglasno je ponovo ukazalo poverenje Mikalačkom da u naredne 4 godine obavlja najvažniju funkciju i predstavlja zrenjaninske fudbalske sudije.

Podršku ovom izobru dali su aktuleni predsednik FSG Zrenjanina, Saša Santovac, zamenik gradonačelnika, kao i sekretar Organizacije sudija FSV gospodin Tomičić Nikola, a svojim prisustvom skup su uveličali, pre svih gospodin Peranović Dragan, superligaški pomoćni sudija iz Šajkaša, predstavnici opštinskih fubalskih saveza Žitište i Kikinda, rukovodioci Sportskog i Saveza za školski sport grada Zrenjnina, predstavnci medija i drugi gosti. Posebna zahvlnost upućena je i Miranu Panteliću sekretaru FSG Zrenjanin sa kojim se ostavruje besprekorna saradnja u kontinuitetu po svim relevantnim pitanjima.

Ova izborna sednica Skupštine ima epitet istorijske, obizrom da je u sastav Izvršnog odbora, na predlog predsedavajućeg, izabrana i Teodora Burić iz Zrenjanina, šarmantna malda dama kojia već godinama u nazad deli pravdu na terenima Područne fudbalske lige, dok su pored nje u radnim skupštinskim telima bile zastupljene još dve mlade sudinice, Jovana Halas, koju očekuju angažovanja na utakmicama najviših stepena kada je u pitanju ženski fudbal i Jović Nađa jedna od najmađih bisera ove Organizacije. Radnim delom skupštine rukovodio je Bogićević Saša, koji je takođe ponovo izabran za potpredsednika.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su pored Mikalačkog, Bogićevića i Burić još Branko Pavlović predsednik org sudija FSV, Rodean Marijan, nekadašnji prvoligaški sudija pomoćnik, Stošić Aleksndar kao preddstavnik sudija Vojvođanske fudbalske lige i Pandurov Branislav delgat na Super i Prvoj ligi Srbije.

Sekretar će ostati Bibin Aleksa, a Tehničkom komisijom rukovodiće kao i do sada srpskoligaški arbitri Belić Dušan i Petrović Dušan.

Foto: Marijan Mahalup

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px