Ispraćaj maturanata osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“

Zrenjanin – Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“

14. juna smo se okupili u Kulturnom centru Zrenjanina kako bismo ispratili maturante Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

Naš nobelovac rekao je da minut čiste radosti ostaje u nama zauvek, kao sjaj koji ništa ne može zamračiti. Taj minut, sigurni smo, naši maturanti pronašli su juče.

Nakon što se svako odeljenje predstavilo prezentacijom, pozvane su odeljenske starešine da svojim učenicima dodele Vukove i Dositejeve diplome.

U ovoj generaciji bilo je mnogo učenika koji su na takmičenjima ostvarili izuzetne rezultate i svoju školu učinili ponosnom, ali neko se uvek posebno istakne svojim znanjem, zalaganjem i zavidnim rezultatima na takmičenjima.

Direktorka škole Marija Mijoković uručila je nagrade najboljima, a to su ove godine KRSMAN GRUJIĆ, učenik generacije, kao i MAŠA VORKAPIĆ, sportistkinja generacije. Učenik generacije Krsman Grujić, pročitao je govor kojim je zahvalio svima koji su bili uz njega i pomogli mu da dobije ovako značajnu titulu.

ČESTITAMO SVIMA!!!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. Zašto ste postavili par fotografija na kojima se vide 2 učenika i 10 nastavnika a druge dece nema kao da nije njihova matura?

    • Poštovana Snežana,
      Fotografije nisu naše, već nam je uprava škole poslala nekoliko fotografija, a mi smo postavili sve fotografije koje su nam poslate.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022