Internacionalni banatski festival vina, subota, hala Zvonko Vujin (Medison)

Zrenjanin – Najava Festivala vina 2022

Podelite vest

U Zrenjaninu u subotu, 9. aprila, po treći put, održaće se „Internacionalni Banatski festival vina“ u hali (Medison) Zvonko Vujin sa početkom u 10 časova.

Festival je izložbeno promotivnog karaktera. Ove godine prijavilo se pedesetak učesnika, vinskih kuća, podruma, vinara, vinogradara, idividualnih proizvođača i udruženja iz Srbije, Slovačke, Rumunije i Mađarske.

Pored njih svoje proizvode će izložiti i proizvođači hrane, začina, prirodnih proizvoda, tinktura, melema i lekovitog bilja. Za posetioce je obezbeđen i bogat zabavni i kulturno umetnički program koji će trajati do 18 sati (do kad je planirano i zatvaranje) kao i nagradna igra.

Glavna nagrada je letovanje za dve osobe koju dodeljuje „Barcino Tours“ iz Zrenjanina. Za učesnike, vinare i vinogradare će biti održana stručna predavanja u Kristalnoj dvorani.

festival vina 9. aprilt 2022

Istovremeno se u okviru ovog Festivala održavaju i „22. Banatske vredne ruke“ za koje se prijavilo dvadesetak aktiva žena iz našeg okruženja i one će predstavtiti hranu i tradicionalnu kulturu ovog podneblja. Manifestaciju organizuje Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija, IP Media 023, Udruženje vinara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi“ i JU „Sportski objekti“ a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022