Humanitarni koncert vokalne grupe “Panonika”, vokalni kvartet “Vita Brevis” i “Quantum Gitar Duo”

Zrenjanin – Humanitarni koncert

Podelite vest

Juče je u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu održan humanitarni koncert  pod pokroviteljstvom  Lajons kluba “Petrovgrad Zrenjanin”, na kome su nastupili muška vokalna grupa “Panonika”, vokalni kvartet “Vita Brevis” i “Quantum Gitar Duo”.

Ulaz je bio slobodan ali su na ulazu ljudi dobre volje mogli dati priloge za ovu humanitarnu akciju, a prihodi od ove manifestacije namenjeni su Društvu za borbu protiv dijabetesa, udruženju paraplegičara,,Banat“, udruženju slepih i slabovidih, udruženju dece obolele od cerebralne paralize, školi ,,9 maj“.

Lajons Klub Petrovgrad iz Zrenjanina je humanitarna, nevladina, neprofitna , neverska, nepartijska  organizacija osnovana 28.09.2018. godine, kao član međunarodne organizacije Lajons Clubs Internacional-a, koja je najveća svetska organizacija uslužnih klubova sa više od 1,4 miliona članova u približno 46000 klubova u više od 200 zemalja i geografskih područja širom sveta.

Njihov cilj je da pomognu onima kojima je pomoć potrebna kako novčano tako i dobrotvornim radom, oni su tamo gde se pojedinci udružuju u grupu, kako bi zajedno uložili volju i dragoceno vreme za dobrobit svog okruženja i zajednice.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022