Humanitarni godišnji koncert Lajons kluba i muške vokalne grupe “Panonika” sa gostima

Zrenjanin – Panonika

Podelite vest

Petogodišnjicu osnivanja Lajons kluba “Petrovgrad Zrenjanin” članovi sa svojim gostima iz zemlje i inostranstva, žele da obeleže nizom humanitarnih aktivnosti u subotu 24. septembra. Tim povodom uz pomoć prijatelja: Muške vokalne grupe “Panonika”, Vokalnog kvarteta “Vita Brevis” i “Quantum Gitar Duo” upriličićemo sugrađanima, celovečernji humanitarni koncert u 19 časova u Reformatorskoj crkvi u Zrenjaninu.

Ulaz je slobodan i za ljude dobre volje postoji mogućnost donacije na ulazu kao podrška humanitarnoj akciji.

Svečanom sednicom Lajon Zone Srbije, u 21 čas, u prostorijama restorana “Banatska kuća” u Zrenjaninu, za prijatelje kluba, goste i lajonse iz zemlje i inostranstva organizovaće se humanitarna večera.

Prihodi sa humanitarnih manifestacija Lajons kluba “Petrovgrad Zrenjanin”, koncerta i večere ove godine biće namenjeni  na više adresa: Društvu za borbu protiv dijabetesa, udruženju paraplegičara,,Banat“ udruženju slepih i slabovidih, udruženju dece obolele od cerebralne paralize, školi ,,9 maj“ 

“Muška vokalna grupa Panonika je prošle godine održala svoj prvi godišnji koncert sa željom da koncert postane tradicija. Ove godine poklonićemo publici sasvim nov, šarolik program koji smo marljivo pripremali i uvežbavali. Koncert se održava u saradnji i pod pokroviteljstvom Lajons kluba “Petrovgrad Zrenjanin. U divnom prostoru i akustičnom ambijentu Reformatske crkve publika će zaista moći da uživa u kompozicijama koje smo ove godine izvodili na takmičenjima i horskim festivalima, a neke ćemo izvesti i premijerno na ovom koncertu.

Na koncertu će kao gosti nastupiti Vokalni kvartet Vita Brevis i Quantum Guitar Duo.

panonica zrenjanin 011

Ono što povezuje sve izvođače, domaćine i goste, je prijateljstvo zbog kojeg smo se okupili i velika ljubav, posvećenost i strast koju osećamo prema muzici kao i želja da podržimo humanitarnu akciju. Sigurna sam da ćemo i publika i mi izvođači uživati i sa koncerta izaći oplemenjeni jednim lepim muzičkim doživljajem i osećanjem zadovoljstva”. izjavila je Zorica Kozlovački dirigent Muške vokalne grupe “Panonika”.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022