Humanitarna žurka u klubu „ Esco”, prihod namenjen za novogodišnje paketiće za decu sa teritorije Kosova i Metohije

Zrenjanin – Humanitarna žurka

Podelite vest

Zrenjaninski noćni klub „ESCO“ u petak 02. decembra 2022.godine organizovaće humanitarnu žurku. Novac prikupljen donacijama ide Humanitarnoj organizaciji „Srpska solidarnost“.

Ulaz će se naplaćivati ubacivanjem dobrovoljnog novčanog priloga. Sakupljeni novac biće upotrebljen za snadbevanje paketića za decu iz najugroženijih delova Kosova i Metohije.

Sagovornica portala volimzrenjanin.com sedamnaestogodišnja učenica ETŠ „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina Nađa Srdanov kao predstavnica i volonterka Humanitarne organizacije „Srpska solidarnost“ je potvrdila da će se u petak 02.decembra 2022.godine održati humanitarna žurka u sklopu akcije „Najslađi karavan“, koji se organizuje po osmi put. Cilj ove prelepe akcije je prikupljanje Božićnih poklončića za naše najmlađe drugare koji žive na teritoriji Kosova i Metohije. Prošle godine naši humanitarci podelili su u sklopu ove akcije 3500 paketića.

Za firme koje žele da se pridruže Humanitarnoj akciji „Najslađi karavan“ postoji žiro račun 340-11013053-38 na koji može da se uplati prilog koji će svakako biti utrošen za kupovinu slatkiša. Firme koje uplate novčana sredstva dobijaju ugovore o donatorstvu kojim mogu da opravdaju svoje finansijske izveštaje.

Naši sugrađani koji žele da nam se pridruže donirajući slatkiše ili simbolični novčani prilog postavljene su šarene kutije u firmama i ustanovama, kojim ovom prilikom želim da se zahvalim u ime naše organizacije „Srpska solidarnost“ na podršci  Humanitarne akcije „ Najslađi karavan“.

Akciju su podržali:

Dom učenika“Angelina Kojić Gina“, “Cezar plus“DOO,STR „Vodovod i grejanje“, teretana “MaxGym“, pekara „Prava pekara“, kozmetički salon „Laksija“, kafić „Central park“, kafić „ Bridge“, Caffe Machiato, „BEL“ doo, Škola računara „NIMIKO“, Auto škola „Euro Start“, restoran „Renesansa“kafić i picerija „Firma“, ETŠ „Jovan Trajković“,EGS „Nikola Tesla“ i  HPTŠ „Uroš Predić“.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pozdravljam humanitarnu akciju za prikupljanje novčanih sredstava za novogodišnje paketiće za decu sa kosova i metohije smtram da to treba nastaviti i da se uključe i firme koje mogu dosta da pomognu kako bi se ta deca barem nečem obradovala

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px