Nova havarija na magistralnom vodu u Pančevačkoj ulici!

Zrenjanin – havarija

Podelite vest

U blizini jučerašnje uspešno sanirane havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove. Trenutno je bez vode nekoliko ulica, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.

U blizini mesta kvara jučerašnje uspešno sanirane havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove.

Cev magistralnog voda je većeg obima sa velikim pritiskom vode koja protiče kroz istu, pa je čest slučaj da nakon sanacije kvara i puštanja vode punog pritiska u narednih 48 časova dođe do nove havarije u neposrednoj blizini mesta prethodnog kvara, što se sada i dogodilo.

izgradnja mernih mesta vodovod zrenjanin vik zr 23

Trenutno su bez vode Pančevačka i ulica Petra Drapšina, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su na terenu i rade na sanaciji havarije.

izgradnja mernih mesta vodovod zrenjanin vik zr 11

Zbog specifičnosti otklanjanja kvara na cevima magistralnog voda i činjenice da je kvar većeg obima nezahvalno je davati procene o vremenu završetka radova na njegovoj sanaciji. Trenutne procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do kasnih popodnevnih časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji su trenutno bez vode ili imaju smanjeni pritisak vode u mreži na strpljenju i razumevanju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px