Neodoljiva lepotica mami poglede

Harmonija Zrenjanin

Prošlo je svega nekoliko dana od svečanog otvaranja jedinstvenog stambeno – poslovnog kompleksa Harmonija“ i utisci su još uvek snažni jer se zaista izdvaja, ne samo u svom okruženju, nego i u našem gradu.

harmonija zrenjanin 019
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 013
HARMONIJA ZRENJANIN

Projekat je osmišljen tako da svim svojim stanarima pruža maksimalni komfor – počev od raspoloživih parking mesta, prostranog platoa za odmor i druženje (koji će se obogatiti uređenim zelenim površinama), garaža, dečijeg igrališta koje će se takođe nalaziti pored zgrade do svih onih visoko – tehnoloških uređaja kojima je svaka stambena jedinica opremljena i najkvalitetnijih materijala koji su korišteni prilikom gradnje i opremanja.

U ovom kompleksu ćete se takođe osećati i sigurno i privilegovano jer imate kontrolu nad sistemom grejanja i hlađenja, rasvete, roletni, video nadzora i slično.

harmonija zrenjanin 061
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 050
HARMONIJA ZRENJANIN

Kako biste saznali više pojedinosti o raspoloživim stanovima i svemu onome što bi kao ponosni vlasnici dobili kupovinom možete se obratiti na broj telefona: 063/543-128 ili putem mail-a: prodaja@harmonijazr.rs

harmonija zrenjanin 029
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 053
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 063
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 021
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 014
HARMONIJA ZRENJANIN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *