Grad Zrenjanin poziva sve poljoprivrednike koji žele da ostvare subvenciju!

Zrenjanin – subvencije

Podelite vest

Poziv poljoprivrednicima - subvencionisana kamata na kratkoročne kredite može se realizovati u OTP banci u Zrenjaninu

Nakon što je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao Javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Zrenjanina, uz učešće grada Zrenjanina u subvencionisanju naknade obrade kredita i kamate za nabavku obrtnih sredstava i nabavku nove poljoprivredne mehanizacije i opreme, izabrana je banka u kojoj će zainteresovani poljoprivrednici moći da ostvare subvenciju. U pitanju je OTP banka.

Grad Zrenjanin poziva sve poljoprivrednike koji žele da ostvare ovakvu subvenciju da se jave u filijalu OTP banke u Zrenjaninu i tamo podnesu zahtev za kreditiranje.

OTP banka će kratkoročno kreditirati nabavku obrtnih sredstava i nabavku nove poljoprivredne mehanizacije i opreme za poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom. Poljoprivrednim gazdinstvima može biti odobren samo jedan kredit koji se isplaćuje u dinarima, bez valutne klauzule, koji ne može biti manji od 100.000,00 dinara niti veći 1.000.000,00 dinara. OTP banka snosiće rizik odobrenja i naplate kredita od korisnika.

poljoprivreda krediti

Sredstva kojima će grad subvencionisati celokupnu naknadu i kamatu na dodeljene kredite iznosi 5.000.000,00 dinara i obezbeđena su Odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2022. godinu. Isplata subveniconisane naknade i kamate vršiće se po dospeću, a prema redosledu podnošenja zahteva za dodelu kredita, a najkasnije do utroška raspoloživih sredstava.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „За град који волимо“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px