Grad Zrenjanin poziva sve poljoprivrednike koji žele da ostvare subvenciju!

Zrenjanin – subvencije

Podelite vest

Poziv poljoprivrednicima - subvencionisana kamata na kratkoročne kredite može se realizovati u OTP banci u Zrenjaninu

Nakon što je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao Javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Zrenjanina, uz učešće grada Zrenjanina u subvencionisanju naknade obrade kredita i kamate za nabavku obrtnih sredstava i nabavku nove poljoprivredne mehanizacije i opreme, izabrana je banka u kojoj će zainteresovani poljoprivrednici moći da ostvare subvenciju. U pitanju je OTP banka.

Grad Zrenjanin poziva sve poljoprivrednike koji žele da ostvare ovakvu subvenciju da se jave u filijalu OTP banke u Zrenjaninu i tamo podnesu zahtev za kreditiranje.

OTP banka će kratkoročno kreditirati nabavku obrtnih sredstava i nabavku nove poljoprivredne mehanizacije i opreme za poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom. Poljoprivrednim gazdinstvima može biti odobren samo jedan kredit koji se isplaćuje u dinarima, bez valutne klauzule, koji ne može biti manji od 100.000,00 dinara niti veći 1.000.000,00 dinara. OTP banka snosiće rizik odobrenja i naplate kredita od korisnika.

poljoprivreda krediti

Sredstva kojima će grad subvencionisati celokupnu naknadu i kamatu na dodeljene kredite iznosi 5.000.000,00 dinara i obezbeđena su Odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2022. godinu. Isplata subveniconisane naknade i kamate vršiće se po dospeću, a prema redosledu podnošenja zahteva za dodelu kredita, a najkasnije do utroška raspoloživih sredstava.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Za grad koji volimo“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022