Grad Zrenjanin i Linglong posadili 70 sadnica pored centralnog jezera

Zrenjanin – Linglong, sadnice

Podelite vest

Kompanija “Linglong” donirala je 70 sadnica koje su posađene oko centralnog gradskog jezera u Zrenjaninu. Današnjoj sadnji prisustvovali su senior direktor kompanije “Linglong” Džao Hongtao, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, pokrajinski poslanik Darko Bađok i direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Nemanja Milinković.

ling long sadnice zrenjanin 001
Grad Zrenjanin i Linglong
ling long sadnice zrenjanin 009
Grad Zrenjanin i Linglong

“Linglong” je u Srbiju stigao pre tri, a u Zrenjanin pre dve godine. Kao i naši sugrađani, i mi želimo da doprinosimo ovom gradu i da živimo u još lepšem Zrenjaninu. Iz tog razloga smo prošle godine po prvi put organizovali akciju sadnje. Tada su naši zaposleni, uz podršku radnika “Čistoće i zelenila”, posadili 80 sadnica i ovom gradu poklonili prelep drvored.

Zrenjanin je grad u kome ne samo da poslujemo nego i živimo. Kao i Zrenjaninci, i mi volimo da slobodno vreme provodimo šetajući se oko ovog jezera.

Drago nam je da ćemo od danas imati još veću želju da ga posećujemo. Slične aktivnosti realizovaćemo i u narednom periodu – rekao je senior direktor kompanije “Linglong”  Džao Hongtao.

ling long sadnice zrenjanin 011
Grad Zrenjanin i Linglong
ling long sadnice zrenjanin 011
Grad Zrenjanin i Linglong

Ovo je druga akcija koju “Linglong” realizuje u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i JKP “Čistoća i zelenilo”!

U jesen prošle godine smo krenuli sa akcijom ozelenjavanja. Ukupna sredstva za ozelenjavanje iznosila su oko 20 miliona dinara, a projekte smo realizovali uz pomoć Ministarstva za zaštitu životne sredine i Pokrajine.

Oplemenili smo park na Putnikovu, realizovali pejzažno uređenje duž Bulevara Veljka Vlahovića, uredili deo kod tržnog centra na Bagljašu i posadili nove sadnice duž šetališta pored Begeja – rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022