Grad brzo reagovao nakon pisanja našeg portala. Problem rešen za svega 10 dana! BRAVO!

Zrenjanin – Most preko „Begeja“

Nakon što je rešen tehnički problem oko adaptacije visokonaponskog dalekovoda iznad trase, 9. avgusta prošle godine gradonačelnik Zrenjanina i ministar Tomislav Momirović otvorili su deo obilaznice oko Zrenjanina a na jednom delu našao se i najgrandiozniji i najskuplji deo – most preko “Begeja”.

Podsećanja radi, tog dana je zapravo završena deonica u ukupnoj dužini od 3,68 kilometara za čije radove su bile zadužene firme “Energo projekt niskogradnja” ad iz Beograda i “Bauwesen” iz Lazarevca a celokupna vrednost radova, kako je tada saopšteno je iznosila impresivnih gotovo pola milijarde dinara. Investitor je bilo Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Obilaznica i most su zaista urađeni impozantno, a jedinu eventualnu senku na ovaj grandiozni projekat bacio je je jedan odron zemlje ispod mosta usled obilnih kiša koje padaju danima i nedeljama širom Srbije.

Naš portal je tih dana bio zatrpan poruka i fotografijama dobronamernih građana koji nisu znali kome da se obrate a primetili su odrone zemlje ispod mosta. Ne želeći nikoga da osuđujemo (a najmanje Gradonačelnika i Gradsku upravu koji nisu izvođači radova i nisu nadležni) niti da umanjujemo vrednost, veličinu i važnost ovog projekta naši novinari su 30. maja ove godine napisali tekst sa apelom da se problem reši.

Danas, ponovo dobijamo fotografije sugrađana koji samo desetak dana posle našeg pisanja šalju poruke pohvale i podrške čelnicima ovog grada koji su očigledno videli naša pisanja, reagovali urgentno, obavestili nadležne i kao što se vidi na fotografijama problem je rešen. Hvala svima koji su bili deo ukazivanja na problem (koji zapravo i nije nastao zbog lošeg rada nego zbog obilnih padavina) a pogotovo onima koji su odmah reagovali i uzeli stvar u svoje ruke.

Problem je rešen a naš informativni portal volimzrenjanin.com je bio samo veza između građana i gradske vlasti.

Hvala svima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pohvale za čelnike grada jer je problem ispod mosta rešen veoma brzo što pruža nadu da grad otklanja probleme takoreci u hodu

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022