Goran Kovačević na listi prvih desetoro uticajnih Zrenjaninaca

Goran Kovačević - kompanija Gomex

Kompanija Gomex sa ponosom ističe da je direktor i osnivač ovog trgovinskog lanca, Goran Kovačević, svrstan na Danasovu listu najuticajnijih ličnosti u Gradu Zrenjaninu za prethodnu godinu.

Ovo laskavo priznanje ga je postavilo u društvo deset ličnosti koje su obeležile javni život u Gradu Zrenjaninu gde je i sedište Gomex-a. Kako ističu u Danasu, za ovaj izbor preporučilo ga je to što se kompanija koju vodi od 1995. godine konstantno razvija i sada već ima preko 200 prodavnica i bezmalo 3.000 zaposlenih.

Pored privrednih uspeha, Kovačevića krasi epitet društveno odgovornog privrednika, jer na njegovu inicijativu kompanija Gomex sponzoriše rad Narodnog pozorišta Toša Jovanović, Sterijinog pozorja i mnogih javnih I humanitarnih manifestacija na teritoriji grada, ali i širom Srbije.

Njegov lični društveni angažman se potvrđuje i članstvom u forumima privrednika kao što su NALED i “Zrenjaninski poslovni krug” gde je u ovom mandatu na mestu predsednika. Takođe, predsednik je odbora za ekonomiju Pokreta slobodnih građana, a na prošlim izborima bio je kandidat za poslanika na ovoj listi.

goran konacevic gomex zrenjanin
Goran Kovačević
Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022