Gomex, ŽAD i Pokret Gorana održali humanitarnu akciju “Obrok za porodicu”

U nedelju, 12. septembra, održana je humanitarna akcija u supermarketu Gomex Total u Zrenjaninu. Udruženje građana ŽAD i Pokret gorana Zrenjanina bili su inicijatori akcije “Solidarna kuća” kojoj se pridružilo nekoliko zrenjaninskih ekoloških i humanitarnih organizacija, kako bi pomogli finansijski i zdravstveno ugroženim sugrađanima, samohranim roditeljima, starijima sa ograničenim kretanjem i svima kojima je pomoć potrebna.

gomex zrenjanin 2
GOMEX - OBROK ZA PORODICU
gomex zrenjanin 1
GOMEX - OBROK ZA PORODICU

Prostor i podršku ovoj humanoj akciji pružila je kompanija Gomex.

Napunivši veliku „korpu solidarnosti“ postavljenu na ulazu u Gomex Total, naši sugrađani i potrošači su pokazali svoju humanost na delu, tako da su prikupljene osnovne životne namirnice, proizvodi za higijenu, kao i slatkiši i slaniši za decu i tom prilikom je obezbeđena nedeljna zaliha hrane za 12 porodica.

gomex zrenjanin 4
GOMEX - OBROK ZA PORODICU
gomex zrenjanin 3
GOMEX - OBROK ZA PORODICU

Prikupljene donacije distribuira organizacija Obrok za porodicu Zrenjanin, koja svakodnevno obezbeđuje obrok za tridesetak porodica u našem gradu. Osim hrane i odeće, sakupljaju se sve moguće potrebštine, između ostalog i lekovi… Grupa je oformljena krajem januara, a već sada okuplja preko 2300 članova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *