Gomex postao nosilac platinastog sertifikata AAA koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost

Zrenjanin – Gomex

Podelite vest

Trgovinski lanac GOMEX svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom i jedini je trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet”.

gomex setifikat aaa objava

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA). Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće „Dun & Bradstreet” čiji se proizvod bonitetne ocene danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju.

Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji GOMEX će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px