Gomex postao nosilac platinastog sertifikata AAA koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost

Zrenjanin – Gomex

Podelite vest

Trgovinski lanac GOMEX svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom i jedini je trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet”.

gomex setifikat aaa objava

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA). Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće „Dun & Bradstreet” čiji se proizvod bonitetne ocene danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju.

Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji GOMEX će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022