OFK „Stajićevo“ i FK „Vojvodina 1928“ organizuju humanitarnu fudbalsku utakmicu za lečenje Lenke Lazarević

Zrenjanin – Za Lenku Lazarević!

ZRENJANIN – Omladinski fudbalski klub „Stajićevo“ i Fudbalski klub „Vojvodina 1928“ iz Perleza organizuju humanitarnu prijateljsku utakmicu u sredu 24. maja od 17 časova na fudbalskom stadionu u Perlezu, a doniran novac biće preusmeren na lečenje devojčice Lenke Lazarević.

Podršku u organizaciji ovog sportskog događaja pružili su i Mesne zajednice Stajićevo i Perlez, kao i udruženje „Banatski fruštuk“ iz Stajićeva.

Imajući u vidu da je potrebno da se prikupi veliki iznos, organizatori su odlučili da kompletan novac od prodaje ulaznica, ali i hrane i pića bude preusmeren na račun fondacije „Budi human“ u kojoj Lenka ima namenski račun.

Organizatori napominju da će tokom utakmice biti postavljena i kutija u kojoj mogu da ostave svoj lični prilog koji će takođe biti uplaćen na isti račun.

Lenki je u junu 2022. godine dijagnostikovana akutna leukemija limfoblastnih ćelija i za njeno dalje lečenje u inostranstvu je potrebno 35.081.430,00 dinara, odnosno, oko 300 hiljada evra.

Vreme je ključno u Lenkinoj borbi, jer je potrebno da što pre ode na lečenje u inosttranstvo.

“Apelujemo na sve koji nisu u mogućnosti da dođu na utakmicu da pošalju broj 1491 na 3030 I time doprinesu da Lenka što pre ode na lečenje” – poručili su organizatori

Sredstva su joj neophodna za troškove transplantacije koštane srži, specijalističke preglede, laboratorijske analize, lekove, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022