Pogledajte ekskluzivne današnje fotografije sklopljenog mosta u naselju Berbersko!

Zrenjanin – Most u naselju Berbersko

Podelite vest

Radovi na montaži novog Železničkog mosta preko Begeja, u Zrenjaninu, odvijaju se prema utvrđenoj dinamici a kako smo uspeli da primetimo ostalo još samo nekoliko sitnica i most bi uskoro mogao da bude pušten u upotrebu za sve građane Zrenjanina, do tad, samo radnici koji rade na postavljanju konstrukcije mogu da prelaze sa jedne obale na drugu!

zeleznicki most berbersko zrenjanin 002
Novi most u naselju "Berbersko"
zeleznicki most berbersko zrenjanin 003
Novi most u naselju "Berbersko"

Završena je izgradnja betonskih stepenica na sve četiri strane a gotovo cela okolina je preuređena od šiblja i divljeg rastinja. Urađene se već i staze preko mosta ali napominjemo da još nisu bezbedne za korišćenje dok se ne kompletira ograda ali i dekorativna rasveta.

Radovi na montaži novog mosta bi zvanično trebali da traju do 19. aprila, ali kako se nama čini most će biti gotov i pre roka.

Da podsetimo, novi most, koji povezuje naselja Berbersko i Ruža Šulman, izrađen je od demontiranih elemenata montažno – demontažne konstrukcije koja je bila postavljena preko Dunava u Novom Sadu, dok nije izgrađen novi Žeželjev most.

Pogledajte galeriju fotografija:

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

4 Comments

  1. Lepo je ovo, znači i za pešake i za vozove, kojih još malo pa neće biti.. Meni bi daleko lepše bilo da su obale Begeja uredili u jednu veliku pešačku stazu sa biciklističkom i spojili ih, sa lepim drvoredom i klupama, rasvetom odgovarajućom.. Svi gradovi imaju kejove za ponos, a mi skoro pa ništa i nije spojeno i uređeno.. Uživanje bi bilo i imati letnje vožnje brodićem sa nekog pristaništa, malo da se uradi, a ljudima mnogo znači..

    • Poštovana Ljiljana, biće vozova dok je pruge samo je pitanje hoće li biti onih što jure 200 na sat ili onih što „mile“ 30 na sat. Takođe se slažemo da treba urediti i obale Begeja i nadamo se da će i to doći na red uskoro ali most je bio baš u lošem stanju nebezbedan, složićemo se da je to prioritet. Kej… daleko smo od tog, za to zadovljstvo ćemo ipak morati u NS 🙂 ček prvo ispravnu vodu da dobijemo.

  2. I dalje o invalidima niko ne brine. Njima je onemogucen prelazak preko ovog mosta. Zalosno. Umesto da sa novim mostom dolaze i novine- ostaje sve po starom.

    • Iskreno, kada smo fotografisali ovaj most i mi smo se to prvo pitali „Kako će invalidi preko mosta?“ i nismo videli nikakvo rešenje. Ne želimo da verujemo da se o tome nije vodilo računa kad se sve već radilo od nule. Živimo u nadi će se ipak naći neko rešenje, makar i naknadno.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px