Finansijska pomoć najuspešnijim studentima i učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica

Zrenjanin - pomoć studentima

Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi obaveštava izbegla, prognana i interno raseljena lica da je Pokrajinski fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima objavio

Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim studentima i učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju učenici srednjih škola koji pohađaju prvi, drugi, treći ili četvrti razred  i studenti osnovnih ili strukovnih studija izuzev studenata prve godine odnosno  njihovi roditelji koji su imali ili imaju status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica sa boravištem odnosno prebivalištem na teritoriji ap vojvodine.

Tekst javnog poziva i prijavni obrazac mogu se preuzeti u fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima  u novom sadu, bulevar mihajla pupina 25, broj telefona 021/475 42 95 ili  sa veb sajta fonda  fondirpvojvodine.rs ili kod poverenika za izbeglice i migracije  u gradskoj upravi grada zrenjanina, broj telefona 315 0186 .

Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina Vjerka Hrubik

grb srbije 500 (1)

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px