Na Fakultetu za menadžment FAM akademsko osoblje čine priznati lideri u svojim oblastima!

FAM Fakultet za menadžment – studiraj u Zrenjaninu

Akademsko osoblje Fakulteta za menadžment čine priznati lideri u svojim oblastima, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Njihov nastavni kadar su lideri, edukatori, mentori i savetnici koji studentima nude vrhunski set upravljačkih veština, iskustava, podrške i resursa koji su im potrebni da bi uspeli u novom, nikad toliko povezanom svetu.

fam fakultet za menadžment
Foto: FAM Zrenjanin

Radeći zajedno sa njihovim sadašnjim i bivšim studentima, formiraju zajednicu strastvenih akademskih građana sa znanjima iz stvarnog sveta, istraživača koji žele da kreiraju inovacije sa društvenim uticajem.

S obzirom na to da Fakultet za menadžment gaji jake veze sa lokalnom i internacionalnom poslovnom zajednicom, kontinuirano stiču iskustva kako u istraživanjima, tako i u prenošenju najnovijih znanja njihovim studentima.

Zajedništvo istraživanja i obrazovanja je osnovni princip aktivnosti Fakulteta, a sloboda i različitost mišljenja glavna vrednost njihove akademske sredine.

fam fakultet za menadžment 2
Foto: FAM Zrenjanin

Permanentno unapređivanje naučno-istraživačkog rada nastavnog osoblja, kroz povećanje akademske mobilnosti, povećanje aktivnosti na međunarodnim naučno-istraživačkim projektima, publikovanje naučnih radova u međunarodnim časopisima, učešće na međunarodnim naučnim skupovima, realizacija naučno-istraživačkih projekata samostalno i u saradnji sa drugim ustanovama iz zemlje i inostranstva garant su kvalitetnog obrazovanja koji dobijaju njihovi studenti.

Napravi pravi izbor! Pozovi koordinatora za Zrenjanin na 069/2576288

Ili ih kontaktirajte preko fb stranice OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px