Fakultet za menadžment FAM – kvalitet na prvom mestu!

Zrenjanin - FAM Fakultet za menadžment

Fakultet za menadžment je opredeljen da predstavlja modernu visokoškolsku instituciju koja je deo evropskog obrazovnog i istraživačkog prostora, prepoznatljivu po svojim nastavnim, naučnim i stručnim dostignućima i kompetencijama diplomiranih studenata.

Usvajanjem Strategije obezbeđenja kvaliteta Fakultet se opredelio za stabilan, efikasan i transparentan sistem obezbeđenja i upravljanja kvalitetom.

fam fakultet za menadžment 2
Foto: FAM Zrenjanin

On će omogućiti neprekidno praćenje, proveru, razvoj i unapređenje kvaliteta u cilju obezbeđenja usaglašenosti nastavnog procesa, naučnoistraživačkog i umetničkog rada sa postavljenim standardima kvaliteta, kao i stalnu posvećenost razvoju kulture kvaliteta.

Postizanje akademskih standarda i očuvanje akademskih vrednosti predstavljaju težnju Fakulteta čiju osnovu treba da čini odgovarajući sistem osiguranja kvaliteta u kome svi zaposleni na Fakultetu i svi studenti imaju obavezu i odgovornost da neprekidno vode brigu o kvalitetu u okviru svojih radnih aktivnosti i rade na stalnom unapređenju kvaliteta. Komisija za obezbeđenje kvaliteta je odgovorna za praćenje, kontrolu i unapređenje kvaliteta na Fakultetu.

Sistem kvaliteta je uspostavljen i definisan donošenjem odgovarajućih dokumenata i primenom standarda koji su u saglasnosti sa definisanim standardima u evropskom prostoru visokog obrazovanja i principima i iskustvima dobre prakse.

"MOŽEMO VAM POKAZATI PUT. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA GA SLEDITE."

fam fakultet za menadžment
Foto: FAM Zrenjanin

Oblasti praćenja, provere i unapređenja kvaliteta su nastavni proces, studijski programi, nastavno osoblje, naučnoistraživački rad, ocenjivanje studenata, efikasnost studiranja, biblioteka, udžbenici i literatura, prostor i oprema, informatički resursi, nenastavno osoblje, organi i proces upravljanja, finansiranje i sistem obezbeđenja kvaliteta.

Napravi pravi izbor! Pozovi koordinatora za Zrenjanin na 069/2576288

Ili ih kontaktirajte preko fb stranice OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px