Dva nova Gomex marketa

Trgovinski lanac Gomex otvorio dva nova objekta,
u Kačarevu i u Beogradu.

Trgovinski lanac Gomex početak godine je obeležio otvaranjem dva nova objekta. U petak, 14. januara, sa radom su počele prodavnice u Kačarevu (opština Pančevo), kao i u Beogradu.

gomex 1
Kompanija Gomex
gomex 2
Kompanija Gomex

Prodavnica u Kačarevu nalazi se na adresi Maršala Tita 54 i raspolaže površinom od 395m2, od kojih je 300m2 rezervisano za prodajni prostor. Prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga, za koju će se pobrinuti 10 novozaposlenih radnika. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene tri kase i obezbeđen je prostran parking. Potrošači će svoje kupovine u Kačarevu moći da obave od ponedeljka do petka, u terminu od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7:00 do 13:00h.

Minimarket u Beogradu otvoren je na adresi Vojvode Prijezde 16, u naselju Lekino brdo. Ukupna kvadratura prodavnice je 200m2, dok površina prodajnog dela iznosi 142m2. Ovaj maloprodajni objekat nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda i poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.  Otvaranjem prodavnice, kompanija je obezbedila 8 radnih mesta, a minimarket će biti otvoren svakog dana (od ponedeljka do nedelje), od 7:00 do 21:00h.

gomex 3
Kompanija Gomex
gomex 4
Kompanija Gomex

Oba pomenuta otvaranja obeležilo je veliko interesovanje kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvaruju popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022