Dunja Rajić iz Lazareva karate juniorska prvakinja Evrope! Bravo Dunja!

Zrenjanin – Dunja Rajić

Podelite vest

Na Prvenstvu Evrope za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se održavalo od 3. do 5. februara 2023. godine u Larnaki na Kipru uz učešće 1138 takmičara iz 48 zemalja, zlatnu medalju osvojila je Rajić Dunja u kategoriji juniorki borbe pojedinačno -66 kg a srebrnu Bota Dijana u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno +68 kg.

dunja rajic

U furioznom zamahu na evropski tron Rajić Dunja je pobedila takmičarku iz Španije Ggarcia Rodriguez Karmen sa 5:0, takmičarku iz Izraele Vaideslaver Karin sa 7:2, takmičarku iz Švajcarske Duperrex Oksanu sa 3:1, takmičarku iz Litvanije Mikaleviciute Melitu sa 3:0 i u odlučujućem meču za zlatnu medalju takmičarku iz Italije Desiderio Anna Piu sa 4:3.

Do osvajanja drugog mesta na Evropskom prvenstvu Bota Dijana je pobedila takmičarku iz Severne Makedonije Nikolovska Simonu sa 4:0, takmičarku iz Francuske Coranson Beaudu Emmu sa 2:0, takmičarku iz Nemačke Luecke Ameliu sa 3:1 da bi u finalnom meču izgubila od takmičarke iz Španije Pascual Chico Marte sa 10:2 i osvojila srebrnu medalju.

Na korak do medalje bili su Pejović Uglješa u kategoriji juniora borbe pojedinačno +76 kg, Nikolić Mina u kategoriji juniorki kate pojedinačno i Trikoš Mina u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno -61 kg koji su kroz repasaž došli do borbe za medalje i osvojili su peta mesta.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Izvor: Karate federacija Srbije

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022