Ostalo je još malo mesta – drugi upisni rok je u toku, upiši F@M Fakultet za menadžment!

FAM - Poslovna ekonomija

Osnovna svrha ovog studijskog programa osnovnih akademskih studija jeste obrazovanje visokostručnih kadrova, diplomiranih ekonomista iz oblasti poslovne ekonomije uz primenu aktuelnih znanja i metoda i korišćenja savremene tehnologije.

Opšti cilj studijskog programa je obrazovanje diplomiranih ekonomista, osposobljenih da usvojena znanja povezuju i sintetizuju u cilju rešavanja konkretnog problema u oblasti ekonomije, koji su usvojili principe profesionalne etike u svojoj struci i osposobljeni za praćenje novina u struci, komunikaciju i saradnju sa užim socijalnim i međunarodnim okruženjem.

Studijski program se ostvaruje u skladu sa najnovijim naučnim postavkama i dostignućima domaće prakse i prakse razvijenih zemalja Evrope i SAD, što je takođe u funkciji obrazovnih ciljeva.

Napravi pravi izbor! Pozovi koordinatora za Zrenjanin na 069/2576288

Ili ih kontaktirajte preko fb stranice OVDE

Ovaj studijski program je utemeljen na potrebama tržišta rada u našoj zemlji za stručnjacima u oblasti poslovne ekonomije, koji će biti u stanju da odgovore na mnogobrojne izazove vezano za evropske integracije, globalizaciju, tehnološke inovacije, stalne i brze promene, ne samo novim znanjem, već i novim sistemom vrednosti.

Posebni ciljevi studijskog programa su:

  • postizanje adekvatnih kompetencija, sposobnosti i praktičnih veština, potrebnih za obavljanje odgovarajućih profesionalnih zadataka u oblasti poslovnih finansija, računovodstvenog poslovanja, bankarstva, osiguranja, upravljanja preduzetničkim aktivnostima, međunarodne ekonomije, idr.
  • obrazovanje kadrova u oblasti poslovne ekonomije koji doprinose zadovoljavanju širih društvenih potreba, kao i uključivanju Republike Srbije u evropske i međunarodne integracije;
  • da obezbedi odgovarajuća znanja koja će omogućiti mobilnost kandidata u nacionalnom i međunarodnom miljeu;
  • usklađenim nastavnim planom i programom Fakulteta, sa planovima i programima institucija iz zemalja Evropske unije, studenti dobijaju mogućnost za proveru svojih znanja u inostranstvu;
  • razvijanje svesti studenata za permanentnim obrazovanjem, nastavak na master studije i obrazovanje tokom celog života.

Studijski program Inženjerski menadžment je usklađen sa svetskim savremenim trendovima inženjerskog pristupa menadžmentu i kao takav usaglašen je sa programima sličnih usmerenja na inostranim fakultetima.  Studijski program nudi studentima najnovija naučna, stručna i znanja iz oblasti inženjerske i menadžerske prakse. Kompatibilan je sa evropskim standardima u pogledu uslova upisa, trajanja studija, uslova prelaska u narednu godinu, načina ocenjivanja, načina studiranja i sticanja diplome.

Svrha ovog studijskog programa jeste da studentima omogući sticanje adekvatnog teorijsko-primenljivog znanja i odgovarajućih veština za obavljanje ekonomskih poslova i rešavanje konkretnih ekonomskih problema, vođenje preduzetničkih i poslovnih aktivnosti, za rad u privredi, finansijskom sektoru, bankarstvu, osiguranju i javnom sektoru.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022