Podrška prosveti. DRÄXLMAIER Group osnovnim i srednjim školama donirao 500 garderobnih ormarića

Zrenjanin – DRÄXLMAIER Group

Podelite vest

Zrenjanin, 13. februar 2023.DRÄXLMAIER Group je osnovnim i srednjim školama na teritoriji srednjobanatskog okruga donirao blizu 500 garderobnih ormarića. Ormarići su postavljeni u hodnicima, učionicama, kabinetima i svlačionicama, zavisno od organizacije u školi, i učenici će moći da ih koriste za odlaganje stvari.

„Cilj nam je da doprinesemo poboljšanju uslova u školama u kojima naša deca, naša budućnost, provode značajan deo svoga dana. Kroz različite vidove podrške i donacije želimo da doprinesemo i poboljšanju kvaliteta obrazovanja. Naše akcije su uvek usmerene na dobrobit najmlađih.“, rekao je Ralf Capelle, generalni direktor DRÄXLMAIER Group Srbija.

Od svog osnivanja do danas, DRÄXLMAIER Group je donacijama i različitim akcijama podržao rad i unapređenje uslova u osnovnim i srednjim školama u regionu. Samo tokom poslednjih godina, kompanija je osnovnim školama u regionu donirala više od 100 računara, 10 mBot robota, finansirala nabavku i obnovu stolova i stolica za učionice, nabavku opreme i rekvizita, reparaciju školskih tabli i podova.

DRÄXLMAIER je već tradicionalno kompanija sa izraženim osećajem za društveno odgovorno poslovanje i brigu o deci i studentima u gradu u kojem posluju. Brojnim dosadašnjim donacijama školama i vrtićima, dodali su i najnoviju donaciju metalnih ormarića, kojima su opremili 14 škola u Banatu i time ovim ustanovama olakšali bezbedno odlaganje materijala i opreme, odnosno đačkih torbi i odeće. Školska uprava Zrenjanina zahvaljuje kompaniji na svim dosadašnjim donacijama i izuzetnom  poslovnopartnerskom odnosu kada je u pitanju školovanje učenika po dualnom modelu obrazovanja.”, rekla je Snežana Oluški Vlačić, načelnica Školske uprave za Banat.

DRÄXLMAIER će, prateći svoju strategiju društvene odgovornosti, zajedno sa svojim zaposlenima nastaviti da pokreće i realizuje brojne projekte u pravcu postizanja najviših mogućih vrednosti za društvo.

DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila širom sveta kompleksnim kablovskim setovima, centralnim električnim i elektronskim komponentama, ekskluzivnim enterijerima i sistemima za skladištenje za električnu mobilnost. Kombinacija ključnih kompetencija u oblasti enterijera, električnih, elektronskih i skladišnih sistema, čini DRÄXLMAIER jedinstvenim u industriji. Kompanija time pokriva čitav lanac procesa, od početne ideje, preko razvoja i proizvodnog procesa, pa sve do precizne isporuke proizvoda na proizvodne linije vrhunskih proizvođača automobila. Kao izumitelj specifičnih kablovskih setova, DRÄXLMAIER Group razvija pionirsku tehnologiju kablovskih sistema, kao i električne i elektronske komponente, sve u okviru kompanije. Tu podrazumeva višenaponske i visokonaponske kablovske setove, sisteme za upravljanje baterijama i inteligentne distributere energije. Svojim rešenjem za niskonaponske i visokonaponske sisteme za skladištenje, DRÄXLMAIER radi na budućnosti mobilnosti bez emisija štetnih gasova Kao lider na tržištu sistema enterijera u premijum automobilima, DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila ambijentalnim osvetljenjem, centralnim konzolama, panelima vrata i instrument panelima, kao i kompletnim modulima vrata i kokpita.

DRÄXLMAIER Group je međunarodni dobavljač automobila sa više od 65 lokacija u preko 20 zemalja. Osnovana u Nemačkoj 1958. godine, kompanija zapošljava oko 72.000 ljudi širom sveta. Za DRÄXLMAIER Group kao porodičnu kompaniju, odgovorno i dugoročno razmišljanje je uvek bila osnova za ekonomski uspeh. Stoga je suštinski element strategije da svoje poslovne i proizvodne procese, kao i svoje proizvode, osmisli na održiviji način i time poveća konkurentnost kompanije na dugoročnoj osnovi.

U 2021. godini, DRÄXLMAIER Group je ostvario prodaju od 4,6 milijardi eura. Klijenti ovog člana Top 100 automobilskih dobavljača su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche i VW, kao i visoko inovativni kalifornijski proizvođači automobila.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pohvala za drehsmajer za ormarice koje je don irao školama divno bi bilo kada bi bilo više ovakvih donatora

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px