DRÄXLMAIER i Pokret Gorana zasadili 150 sadnica na Zelenom polju [FOTO]

Zrenjanin – DRÄXLMAIER i “Pokret Gorana”

Podelite vest

Zaposleni u DRÄXLMAIER Group Zrenjanin zasadili su danas više od 150 sadnica listopadnog i četinarskog drveća u naselju Zeleno polje, iza kovid ambulante. Na taj način kompanija  DRÄXLMAIER Group dala je svoj doprinos očuvanju i unapređenju životne sredine u našem gradu. Akciji su se pridružili i učenici koji u nemačkoj kompaniji imaju nastavu po dualnom modelu obrazovanja i predstavnici “Pokreta gorana Zrenjanina”.

draxlmaier i pokret gorana 007
Sadnja na Zelenom polju
draxlmaier i pokret gorana 018
Sadnja na Zelenom polju

U želji da doprinese unapredenju zaštite Životne sredine, DRAXLMAIER Group donirao više od 150 sadnica listopadnog zimzelenog drveća potrebe formiranja parka u Mesnoj zajednici Zeleno polje.

„Ovom akcijom  želimo da poručimo javnosti da je angažman svakog od nas, kada je očuvanje životne sredine u pitanju, veoma važan. Svako od nas teba da se ponaša odgovorno, jer samo tako ćemo stvoriti uslove za bolji život svih generacija. Sadnjom drveća u svom neposrednom okruženju vršimo direktan pozitivan uticaj na životnu sredinu.

draxlmaier i pokret gorana 027
Ralf Capelle generalni direktor DRAXLMAIER Group Srbija
draxlmaier i pokret gorana 020
Sadnja na Zelenom polju

Realizacijom ove akcije želimo da budemo dobar primer da damo podsticaj za podizanje svesti brizi životnoj sredini“, rekao je  Ralf Capelle generalni direktor DRAXLMAIER Group Srbija.

Redovne aktivnosti kompanije na zaštiti životne sredine DRAXLMAIER Group se u svom pogonu u Zrenjaninu snabdeva električnom energijom samo isključivo iz obnovljivih izvora energije Izborom zelene energije, DRAXLMAIER kao porodična i odgovorna kompanija bira da posluju ekoloski, učestvuje u izgradnji čistije životne sredine održivom razvoju, na taj način postane aktivni učesnik u unapređenju zajednice u kojoj posluje. Kao deo redovnih aktivnosti na polju borbe za očuvanje životne sredine kompanija je u neposrednoj blizini svog pogona posadila 284 sadnice bora, jasena tamatiksa“, istakao je direktor.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022