Dragan Gudžev – 100 godina postojanja Auto-moto saveza Srbije

Zrenjanin – AMTC Zrenjanin

Podelite vest

Auto-moto savez je jedna od najstarijih organizacija koja se bavi svojim članovima. Pomažu vozačima i pružaju sve usluge, koje su potrebne za jedno motorizovano vozilo.

amtc zrenjanin 003
Dragan Gudžev - direktor AMTC Zrenjanin

“Na mestu direktora AMTC Zrenjanin sam od 2012 godine. Faktički sam dete Saveza, jer mi je majka radila, i još uvek radi ovde. Ne mogu reći da je postojao neki poseban motiv, da se odlučim da radim u savezu. Tu mi je bilo prvo radno mesto, pa sam i zavoleo sve poslove. U odnosu na neki moj početak rada, mogu reći da se izmenilo mnogo toga. Mi pratimo zakonske propise, i prilagođavamo se kako bi mogli da radimo. Otvorili smo i tehničke preglede po novom standardu i zakoniku, imamo ih dva, i brzo smo to odradili. Novine se moraju pratititi, posao je isti kao i pre, samo se radi sa novim uređajima i novom tehnologijom”

Usluge i delatnosti

“Jedna od osnovnih usluga je izdavanje Članske karte AMSS za pomoć na putu, sa kojom se građani osećaju sigurno i bezbedno na putu. Usluge  šlepa, kao i pomoći na putu za članove AMSS su potpuno besplatne, u skladu sa izabranim paketom, dostupni su 24 časa, 7 dana u nedelji.

amtc zrenjanin 012
AMTC Zrenjanin

Od ove godine koja je jubilarna za AMSS jer obeležava 100 godina od osnivanja, pored osnovnih paketa, građanima su na raspolaganju i novi paketi – Premium Srbija i Premium Evropa, sa kojima su potpuno obezbeđeni kako na putu u Srbiji tako i u Evropi”, predstavio je ekipi portala volimzrenjanin.com direktor Gudžev.

Ovo privredno društvo se bavi tehničkim pregledom i registracijom vozila, kalibracijom i baždarenjem tahografa i izdavanjem međunarodnih dokumenata za vozila i vozače. Posluju u sistemu „Auto-moto saveza Srbije“, gde sprovode mere i kampanje u cilju poboljšanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Pored osnovnih usluga, pružaju i brojne usluge kao što su izdavanje atesta, ispitivanja vozila, izdavanje cpc sertifikata za profesionalne vozače.

Pogodnosti plaćanja

Registracija vozila vrši se na licu mesta, bez odlaska u MUP i banku, što znači da se registraciona nalepnica izdaje na licu mesta. Mogućnosti plaćanja su raznovrsne, od gotovine, karticama i čekovima građana, do administratine zabrane i kredita preko banke, na više mesečnih rata. Ovlašćeni su zastupnik platne institucije tako da prilikom registracije klijenti mogu na našem šalteru platiti i svoje račune.

amtc zrenjanin 010
AMTC Zrenjanin

Tehnički pregled i registracija vozila u Automoto-tehničkom centru se može obaviti na dve lokacije.

amtc zrenjanin 013
AMTC Zrenjanin

-Čarnojevićeva br.1
radnim danima od 07.00-20.00 časova,
subotom od 08.00-13.30 časova
-Jovana Trajkovića 2G ( SIT)
radnim danima od 07.00-16.00 časova, a na istom mestu može se izvršiti i kalibracija i baždarenje tahografa.

Telefon za zakazivanje tehničkog pregleda i registraciju vozila,
kao i sve informacije je 023/546-610

Savez se bavi i organizovanjem moto trka.

Vrlo je teško organizovati moto trku, jer se posao ne može završiti za jedan dan. Potrebno je nekoliko meseci za pripreme, počevši od praćenje propisa, zatim dobijanja  ovlašćenja od raznih institucija, pa do samog sprovođenja bezbednosti staze. Do sada smo održali tri moto trke u industrijskoj zoni, staza je bila duga 2 kilometra. Velika je zainteresovanost bila, dosta ljudi i oko 50 takmičara, u više kategorija. Dolazili su i takmičari iz okolnih zemalja”, istakao je direktor Gudžev.

amtc zrenjanin 005
AMTC Zrenjanin
amtc zrenjanin 004
AMTC Zrenjanin

Zadovoljni su poslovanjem na svim poljima. Poboljšanja su evidentna. Prate nove tehnologije, i imaju savremen pristup problemima.

Broj telefona Operativnog centra AMSS za pomoć i informacije 1987, za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 333 1200 za pozive iz inostranstva, građanima je dostupan 24/7 svakoga dana u nedelji.

amtc zrenjanin 011
AMTC Zrenjanin
amtc zrenjanin 006
AMTC Zrenjanin
amtc zrenjanin 014
AMTC Zrenjanin

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px