Tradicionalna svečanost u Gradskoj kući – dodeljene Nagrade grada Zrenjanina za 2022. godinu

Zrenjanin – Nagrade grada Zrenjanina 2022

Podelite vest

Tradicionalna novogodišnja svečanost održana je danas u Baroknoj sali Gradske kuće, uz prisustvo čelnika lokalne samouprave i srednjobanatskog okruga, predstavnika javnih preduzeća i ustanova, privrednog i javnog života grada i gostiju svečanosti.

Dodeljeno je i najznačajnije godišnje priznanje, za postignute rezultate u različitim oblastima od interesa za Grad Zrenjanin – Nagrada grada Zrenjanina.

nagarda grad zrenjanin 2022 017
Dobitnici nagarda sa Predsednikom Skupštine i Gradonačelnikom Zrenjanina

Domaćini su i ove godine bili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predsednik Skupštine grada Čedomir Janjić, koji su i uručili Nagradu grada ovogodišnjim laureatima.

nagarda grad zrenjanin 2022 005
Tanja Todorović, Agro Dukat

Novogodišnju čestitku svim gostima i građanima Zrenjanina uputio je gradonačelnik Salapura, uputivši posebne čestitke dobitnicima Nagrade grada Zrenjanina.

Odlukom Komisije za dodelu nagrada i priznanja grada Zrenjanina, a na osnovu razmatranja prispelih predloga, “Nagradu grada Zrenjanina” ove godine je zaslužili su četvoro pojedinaca:

Tatjana Todorović, direktorka privrednog društva “Agro-dukat” d.o.o. Zrenjanin, za doprinos u oblasti privrede i afirmaciju ženskog preduzetništva;

Bela Mavrak, operski pevač, platinasti tenor čuvenog “Johan Štraus Orkestra” Andre Rijua, za doprinos i afirmaciju grada Zrenjanina u oblasti kulture i umetnosti;

Mate Nemeš, član Rvačkog kluba “Proleter” i državne reprezentacije Srbije, svetski šampion u rvanju, za sportsku afirmaciju grada Zrenjanina.

nagarda grad zrenjanin 2022 008
Bela Mavrak
nagarda grad zrenjanin 2022 014
Milan Bjelogrlić

Milan Bjelogrlić, direktor Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” i kulturni poslenik – čelnik Udruženja članova i prijatelja Matice srpske, Kulturno-prosvjetnog društva “Prosvjeta” za Vojvodinu, Fonda “Todor Manojlović” i Udruženja članova i prijatelja Srba iz Hercegovine, za doprinos duhovno-kulturnom životu grada Zrenjanina i ukupno društveno angažovanje;

nagarda grad zrenjanin 2022 011
Mate Nemeš

Dobitnicima “Nagrade grada Zrenjanina” su, u skladu sa Odlukom o ustanovljenju Praznika grada, nagrada, javnih priznanja i zvanja počasnog građanina grada Zrenjanina, pored priznanja u vidu Povelje, dodeljene i novčane nagrade.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022