Đački parlament Srednje Muzičke škole pokazao izuzetnu humanost

Zrenjanin – Srednja muzička škola

Đački parlament Srednje Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina već je poznat u javnosti po organizovanju uspešnih koncerata. Novac prikupljen donacijama publike na tim koncertima, usmeravali su na popravke klupa u školskom dvorištu, a krajem ove školske godine od prikupljenog novca planirali su posetu pozorištu – operskoj predstavi u Beogradu za sve učenike srednje muzičke škole. Međutim, na sastanku parlamenta koji su održali 6.3.2023. jednoglasno su odlučili da sav prikupljeni novac od oba održana koncerta uplate u humanitarne svrhe.

Dogovoreno je da novac u iznosu od oko 58.000 dinara usmere za lečenje naše mlade sugrađanke Anite Pager, kojoj je potrebno 16 000 000 dinara za terapije  na Tajlandu, što joj daje nadu da prohoda, jer je od 2018. godine u invalidskim kolicima posle pada sa 2. sprata.

Posetu pozorištu finansiraće roditelji učenika, koji su ponosni na svoju decu zbog pokazane humanosti, a pošto su puni entuzijazma i energije, planiraju da do kraja školske godine održe basking aktivnosti na trgovima našeg grada.

Humanost ovih mladih ljudi i osećaj za potrebe drugih su vrednosti koje negujemo i visoko cenimo i mi, njihovi nastavnici i vaspitači.

Aniti Pager je potrebno još dosta novca za operaciju koja se bliži, pa ovim putem pozivamo sugrađane dobrog srca da uplaćuju novac i pomognu ovoj mladoj devojci da ponovo prohoda! 

Tekst i foto Slavica Stojanov,pedagog škole

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. sve pohvale muzičkoj škoji josif marinković na humanitarnoj akcijiza pomoć aniti koja je u kolicima posle pada sa drugog sprata njihov primer treba da slede i drugi

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px