Podržimo naše sugrađane! Zrenjaninska porodična firma Diginet u izboru za „Prijatelja porodice“!

Zrenjanin - Diginet "Prijatelj porodice"

Privredna komora Srbije, kao kuća svih privrednika i pokretač pozitivnih promena, igra aktivnu ulogu na polju usklađivanja porodičnog i privatnog života, u svrhu promovisanja dobrih praksi i podizanja standarda u toj oblasti. Od 2018. godine, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, PKS je pokrenula incijativu za dodelu priznanja „Prijatelj porodice“, na osnovu posebno razvijene metodologije, što je prvi put i učinjeno u junu 2019. godine.

Dakle da pojasnimo, u Srbiji je u toku glasanje za Prijatelja porodice 2023 – kompanije koje su najbolje uskladile rad i roditeljstvo u 3 kategorije, mala i srednja privredna društva, velika privredna društva i javna preduzeća/većinski državna preduzeća…

diginet glasanje
DIGINET

Iz kompanije „Diginet“ su srećni što su se našli na ovom spisku a na svom zvaničnom fb profilu su napisali ove emotivne rečenice:

„Dok hvatamo zalet u nove radne pobede, imamo važno obaveštenje za vas – naša porodična firma ušla je u izbor za Prijatelja porodice!

Štamparija Diginet osnovana je 01. decembra, sada već davne 2001. godine, kao porodična preduzetnička inicijativa. Prvu postavu Digineta činio je tročlani tim – otac i dva sina.

S rastom naše porodice, rasla je i naša kompanija. Ova rečenica jednako je ispravna i kada zamenimo teze – s rastom naše kompanije, porasla je, i to u značajnom broju, naša porodica. Osim što se trojac sa početka priče transformisao u tri velike porodice, naš život i rad bio bi nezamisliv bez zajedničke, Diginet porodice, koja broji više od 20 članova.

Da je Diginet poznat i prepoznat kao kompanija koje neguje porodične vrednosti govori i to što smo ušli u izbor za priznanje „Prijatelj porodice 2023.“, koji organizuje Privredna komora Srbije.

Podelite ovaj post sa svojim prijateljima i podržite Diginet porodicu na putu do ovog prestižnog priznanja.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022