Deseti „Begej fest“ od 10. do 12. decembra u Kulturnom centru

Zrenjanin - Begej fest

Deseto  Međunarodno takmičenje duvačkih orkestara „BEGEJ FEST”, Osma regionalna konferencija WASBE za centralnu i istočnu Evropu i Seminar za dirigente duvačkih orkestara održaće se u Zrenjaninu od 10. do 12. decembra.

Organizatori su Svetska Asocijacija za Duvačke Simfonijske Orkestre i Ansamble (WASBE) i Gradski duvački orkestar Zrenjanin uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina a pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina.

begej fest zrenjanin

Ove godine zbog trenutne situacije orkestri i učesnici WASBE konferencije koji nažalost ne mogu lično da dođu, biće prisutni onlajn.

Na ovom takmičenju će se takmičiti vrhunski orkestri iz više država, koji će izvoditi kompozicije različitih karaktera i žanrova: zabavna, džez, narodna, klasična…

Na WASBE konferenciji će učestvovati predstavnici  Mađarske, Severne Makedonije, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Poslednjih 5 članaka

O nama:

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Lepša strana Zrenjanina!

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

Pratite nas:

Lepša strana Zrenjanina Bečkereka Petrovgrada portal volimzrenjanin.com

Copyright 2022 © Sva prava zadržana - portal volimzrenjanin.com
redizajn portala Web Solution Media